ensimmäinen hammas

kauankos se hampaan kasvaminen kestää.. siis siitä kun on tullut ikenestä läpi ni ihan kokonaiseksi? mä en yhtää noista isommista muksuista muista että kauan meni. poju tuossa jo 1,5 viikkoa huutanu yöt ja kitissy päivät ikeniensä kanssa ja nyt 4 päivää sitte sieltä putkahti hammas läpi.. et montahan päivää tässä vielä huudetaan. vai kuuluisko sen edes enää olla niin kamalan kipeä kun on läpi kuitenkin tullut jo?

24.9.2012
majezki
majezki
1 year, 11-month-old toddler

Kylläsais tällä itkun ja kitinän määrällä tulla koko rivistö noita hampaita! Nyt on viikko ollu öisin ihan karseata, poika herää KIRKUMAAN 1-2 tunnin välein ja menee hetki ennenkun sen saa rauhoitettua. Isännän ajoin jo sohvalle nukkumaan, et jaksaa aamuisin töihin nousta.

Nokka on ollut tukossa jo monta viikkoa. Ensin ajattelin että on vilustunut, mutta sitten hoksin että johtunee hampaiden tulosta, kun ei oo nuha muuttunut suuntaan taikka toiseen. 

Päivälläkin saa ihan karseita itku kohtauksia. Vielä ei tunnu mitään missään, joten jännityksellä odotan kuin kauan tätä jatkuu ennenku eka hammas on saatu maailmaan:)

27.9.2012
p1rpana86
p1rpana86

Meillä toi ipana on joka hampaan kohdalla huutanu muutaman päivän läpitulon jälkeen vielä. Nyt on tullu kahdessa viikossa alas kaks poskihammasta ja edelleen huutaa kuin syötävä ja järsii kaikkea minkä käsiinsä saa.. Ylhäällä olis toisessa kulmurissa piste jo näkyvissä, et tulisko se nyt sit vihdoinkin läpi? :o

Ja meillä vähä sama kun Tiitulilla, hyvin tiuhaan tahtiin tullu hampaiat, nyt on ollu pidempi tauko. Kesän alussa tuli viimeset alaetuhampaat pihalle parissa viikossa ja nyt tosiaan noi poskihampaat tuli.

24.9.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

se voipi ollakkin.. yritin tuonne kurkkia mutta pistää kielen aina siihen sopivasti eteen :) tänää käytii jo ihan nätisti nukkumaan kun sai supon.. minä hölmö taas ku ihmetelly muutamana iltana ku ei suppokaan auta mutta tuohaa on sen verran painava jo että pitikin olla jo vähän vahvempaa lääkettä :)

24.9.2012
majezki
majezki
1 year, 11-month-old toddler

no jos se on kokonaan ikenestä läpi ni ei pitäisi enää huudattaa. Se ikenen läpi tulohan kipeintä tekee. Olisko siellä sit toinenkin pukkaamassa läpi?

24.9.2012
misukka
misukka

hop..

24.9.2012
majezki
majezki
1 year, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...