Meidän kermikset hiekkiksellä :)

Mitäs kermiksille kuuluu? Pitkästä aikaa kerätääs tähän kuulumiset :) Mitäs meille... Isännän kans pieni kriisi selätetty, sekin kriisi kyllä tais johtua ihan vaan minun ailahtelevasta mielestä ja luonteesta :D Isompi lapsista alotti tänään kivan harrastuksen ja jipii, luonne näyttää vähän tasoittuneen, tai siis mieli ei enää myllerrä niiiin kauheasti. Pienempi, nyt 6,5kk, oppi lauantaina konttaamaan. Vauhdilla menee huoneesta toiseen ja paljon on jo tuhoa saanu aikaseksi. Ryömihän tuo jonkun aikaa, viikon vähän vauhdikkaammin kunnes huomas että miten pääsee vielä lujempaa :D Paino meillä laskee käyrillä mutta terkkarikaan ei jaksa enää olla huolissaan. Pituutta tulee kohisten vaan, nyt oli 6kk neuvolassa 71,8cm. Meillä jäi suurin osa 68cm vaatteista käyttämättä kun se koko ohitettiin ihan huomaamatta. Mitäs muille?

24.9.2012
iputin
iputin

Noinkohan saisitte siitä vetokoiran. Valjaisiin alatte totuttaa jo pennusta ni kuka tietää. Taustaa vois semmoiseen ainaki löytyä.

25.9.2012
misukka
misukka

Kuulostaapa suloiselta sekotukselta ♥

25.9.2012
misukka
misukka

Vai on se teitin pieni jo niin mahottoman iso. Missä välissä neiti ehti jo 4kk täyttämään?

Saapikos udella jotta minkäs sorttinen on Hessu-hauva laatuaan?

25.9.2012
misukka
misukka

Kuulunko mieki tähän jengiin? Ko en mie oo tottunu... Kuuluun johonkii :D

Tjooh. Ei mitään uutta. Kaikki kuulumiset on jo jaettu :)

24.9.2012
misukka
misukka

Kops! :D

Eipä mitä, koulustressiä pukkaa jostakii syystä, motivaatio on nyt totaalisen kateissa. Taikka siis halluun valmistua, mutta en halluu tehä mitään sen eteen :D Sinnitellään sinnitellään siis, loma mielessä että sais ees jostakii puhtia. Ennää neljä viikkoa! :D Uupumus pois sulkien miulla pyyhkii oikein hyvin, lapset kasvaa ja kehittyy, mie en kasva, miehenkii kaa mennee ihan jees :)

Ipu kuule, mie jotenkii luulen että sillä siun tytöllä on ihan äitinsä luonne :D

24.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...