mitäs teillä tänään maanantaina syödään? :)

Miun onkii nyt hyvä olla kun on valmista ruokaa, sen ku lämmittää. Eli varmaan kinkkukiusausta ois tiossa :) Päiväälä miulla oli koulussa jotakii sitruunaseitiä, muksuista en tiiäkkään yhtään että mitä ne on syöny :D

24.9.2012
riu
riu

Itse tehdyistä lihapullista kastike plus perunat.

24.9.2012
hookoo
hookoo

Minä vetäsin lounaaksi pitsan ja oon vieläkii melkein ähky siitä. Isäntä ruokki nappulat vissiin eilisellä karjalanpaistilla. Siis nyt päivälliseksi.Pienemmälle ei kelvannu. Sillä on ihan selkeesti jotain antipatioita kokolihaa kohtaan. Kana menee kyllä mut kala, possu ja nauta ei paloina uppoa. Kalakeitto kelpaa jos kala on ihan haituvina.

24.9.2012
misukka
misukka

Mä lueskelen vielä ideoita. Tai no mies ku oli aamun töis ja kotiutu illaksi, ni se lupas tehdä tänään lasagnea mut loppuviikoksi jotai kivaa.. noita kaalikääryleitä mietin, mut ne ehkä ylittää mun keittotaidot.. ainakin vaikuttis jotenki työlään oloisilta ku luin ohjetta.

24.9.2012
Mummy83
Mummy83

*kops* Täällä tuoksuu ihana kaalikääryleiden tuoksu. Ensimmäistä kertaa eläissäni kokeilin tehdä, ihan tuli näköisiä, katellaan sitä makua sitten kun päästään syömään. Nuorimmaiselle tein ekaa kertaa seitiä, lohta on jo maisteltu... saas nähdä mitä tykkää :)

24.9.2012
iputin
iputin

Kanakeittoa todennäköisesti.

HK:n maustamattomia fileeviipaleita on tarjouksessa, että lähipäivinä niitä. Johan noita on odotettukin koko kesä, nyt taas saa.

24.9.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...