G:Lapsen geenit

Kumpaa vanhemmista lapsesi muistuttaa enemmän, äitiä vai isää? Jos useampia lapsia, ovatko lapsesi keskenään samannäköisiä/samanlaisia vai muistuttaako toinen enemmän isää ja toinen äitiä?

23.9.2012
mato11
mato11

Tää olikin mielenkiintoinen ketju! Monesti näitä perintö asioita miettiny=)

Tyttö on kuin isänsä ja varmaan sillä on mun leuka. Tyttö on tumma ja silmät jännän väriset(ei ruskeat eikä vihreät eikä sinisetkään) vaan vaan tummat. Hiukset on paksut ja huulet pulleat. ja ruumiin rakenne on onneksi isältänsä myös, kapea laiheliini.

Poika taas on kuin minä isänsä leualla ja hymykuopalla. Poika on vaalea ja silmät siniset, hiukset ohuet ja vaaleat, huulet samanlaiset kuin minulla ohuet ja ruumiin rakennekkin on minunlaiseni, "isoluinen". Mieheni sukulaiset aina"kauhistelevat" tuota poikaa et mitenkä se voi olla niin vaalea johon minä oon sitten aina kommentoinu että onhan sillä äitikin=) Mielestäni geenit jakautui hyvin sukupuoliin nähden=) olisi hyvin mielenkiintoista saada kolmas lapsi et olisko se sitten sen posteljoonin näköinen=)

Mutta vaikka mielestäni minun ja mieheni ulkonäkö on kaukana toisistaan ja siten myös lapset niin silti ne on niin pahoin saman näköisiä että ne tietää sisaruksiksi. Vai olisko ne sitten jotain ilmeitä mitä on yhteisiä...hmm... mielenkiintoista...

26.9.2012
myrmeli
myrmeli

Tää on helppo kysymys. Meillä poika on just prikulleen ku isänsä, sekä ulkoisesti että luonteeltaan. On aina ollut :) Yks tuttu kerran sanoi (kai puolileikillään) että onkohan äiti joku muu kun ei muistuta mua ollenkaan. Mitäs siihen paljon sanoa? :D No, kyllä mä sen synnytin et äiti ei oo voinu olla kukaa muu ja mun masussa on 9kk kasvanu :P Mutta pojan hiusväri, silmien väri, ja muutenkin kasvot ihan ku isänsä kopio. Ja luonne yhtä pippurinen :D

24.9.2012
mandarin88
mandarin88

esikko on ulkonäöltään aivan isänsä puolelta. luonteesta en tiiä kun ollaan miehen kanssa niin samanlaisia, on esikko ainakin yhtä äkkipikainen kuin isänsä mutta yhtä jäärä kuin minä.

toinen on ihan minun näköinen taas. ja siinä mielessä ehkä muistuttaa minua että seuraa aika tarkasti juttuja. ja kyllä hänkin on aika itepäinen niinku minä. vaikee vielä niin tarkasti sanoa kun on vielä niin pieni.

tosi useinhan ulkonäkö/ruumiinrakenne menee sisaruksilla sillein että joka toinen muistuttaa toisiaan.

24.9.2012
mustikka88
mustikka88

Ai niin luonne unohtui. Poika on ujo ja me ollaan molemmat. Poika on aika kiinni minussa ja minä olen ollut pienenä samanlainen äidissä roikkuja. Me miehen kanssa ollaan molemmat rauhallisia mutta poitsulla tempperamenttia löytyy vaikka muilla jakaa tulisikohan se sitten isoisältä.

24.9.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 7-month-old toddler

Meidän 2v 3kk on ihan isänsä näköinen. Vauvakuvat olivat keskenään identtisiä. Nyt on sen verran ilmeisesti tullut jotakin minuakin koska pari kertaa on sanottu mun näköiseksi sanojat eivät tosin ole tavanneet miestä. Meistä ja lähipiiristä on edelleen isänsä kopio. Silmät on sini vihreät niin kuin meillä molemmilla vanhemmillakin. Hiukset on vaalean ruskeat, mulla on vaaleat ja miehellä mustat(lapsuudessa vaaleat) Ne voi muuttua vielä tummemiksi nyt ainakin.

24.9.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 7-month-old toddler

ja luonteelta selvä äitinsä!! tooodella määrätietoinen ja itsepäinen ja osaa pitää puolensa mm meidän koiralta, mutta silti niin ihana :D

23.9.2012
AMP91
AMP91

ihan vastasyntyneenä aivan kaikki sanoi poikaa mun näköseks mutta nyt 9kk ikäisena alkaa olla oikeesti enää äitin silmät ja muut isää :D

23.9.2012
AMP91
AMP91

Me kuullaan kommentteja et on vuoroin kummanki näköinen, ni uskotaan et on täydellinen sekoitus molempia ;)

Niin ulkonäöllisesti ku luonteensa puolesta :)

23.9.2012
Mummy83
Mummy83

Meillä 2 poijaan koltiaista ja kyllä hyvin on geenit sekoittuneet. Hieman ulkopuolisemmat sanovat että pojat on ihan toistensa nääköiset, ne jotka noita useammin näkee ni tykkäävät, että esikko on enempi minun puolelta sukua ja kuopus isännän puolelta. Mutta molemmista löytyy piirteitä molemmin puolin.

23.9.2012
misukka
misukka

Pikanen vastaus. Tyttö on ihan isäsä näkönen. Varmaa ainut tollanen ulkonäkö juttu mikä mulla ja tytöllä on, mut isällään ei on korvannipukat. Poika sit taas ei (ainakaan vielä) näytä nii selkeesti isältään, eli vissiin tullu enemmän minuun. Mitä nyt tollasesta kolme viikkosesta voi sanoo :) Mie toivon, et noi lapset saa ennemmin isäsä nenän ku miun, noista nenistä ku ei vielä oikei ota selvää.

23.9.2012
huopis
huopis

Meillä on toi yks tyyppi jolla ikää 1v 2kk ja on alkanut muistuttamaan luonteeltaan valitettavasti äitiään hyvin vahvasti. Ei omista mm. hermoja ja menettää malttinsa ihan kahden kokeilukerran jälkeen. Muutenkin on mun olonen hössöttäjä ja häsääjä, pää kolmantena jalkana menossa joka suuntaan kokoajan. Mä toivon että tulee edes joskus saamaan isänsä rauhallisuutta, tai edes sitä pitkää pinnaa. :)

Mutta ulkonäöltään on ihan ilmetty isänstä, edelleen. Ollut sitä ihan vastasyntyneestä asti ja on siis edelleen. Mun onneksi on saanut mun ruskeat nappisilmät, tai ei ne ihan vielä kokonaan ruskeat ole, mutta uskoisin että ennen 1,5v on kokonaan ruskeat. :)

23.9.2012
RJ89
RJ89

Itsellä 1v4kk ikäinen poika joka useampien mielestä muistuttaa enemmän isäänsä. Silmistä en osaa sanoa kummalta olisi perittyä mutta kasvonpiirteet ja varsinkin nenä kuin kopio isältään. Ohut vaalea tukka taitaa olla sitten äidiltä perittyä. Luonteesta en osaa vielä paljoa sanoa mutta kova touhuamaan ja näpertelemään joka varmaan isän puolelta enemmän. Muuten rauhallinen ja kiltti ja alkuun hieman varautunut vieraiden seurassa mitkä sopii meihin molempiin vanhempiin.

23.9.2012
mato11
mato11
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...