Käden venähdys ja opettajantyö

Venäytin käteni harrastelijalentopallon kovissa syötöissä heinäkuun lopussa. Taisi tuntua kipua parinkin harjoituskerran jälkeen, toisen oikein kovasti. Todettiin venähdykseksi. Parani hyvään kuntoon, kunnes viikko sitten tapahtunut lattioiden pesu ja iso kirjoitusurakka aiheuttivat ilmeisesti jonkinnäköisen tulehduksen. Onko kellään kokemusta: miten tällainen parantuu? Mitä pitää välttää? Siirryin jo kirjoittamaan tietokoneella vain vasemmalla kädellä. Oikealla teeen vain alleviivaukset ja muut merkinnät oppikirjoihin. Pystynkö palaamaan opettajantyöhön täysin kivuttomana ensi elokuussa?

23.9.2012
odottaja
odottaja

J75:lle: Soitan lähiaikoina fysioterapiaan ja kyselen rannetuen perään. Tai urheiluliikkeestä. Kiitos kaikille neuvosta!

23.9.2012
odottaja
odottaja

J75:lle: En käynyt toisella ortopedillä, mutta tutulla yleislääkärillä kyllä, joka katsoi tietokoneeltaan kädestäni otetut röntgenkuvat.

Viime keskiviikkona oli tuo käynti. Lääkäri määräsi viikon rasitustaukoa, sitten jumppaohjeiden jatkamista. Akupunktiota harkitsen, kiitos satulatv:lle siitä neuvosta.

23.9.2012
odottaja
odottaja

Kiitos J75:lle vastauksesta. Kävin kyllä ortopedillä, mutta hän oli surkea. Ei tutkinut juuri lainkaan. Fysioterapiaan sain lähetteen ja sieltä hyvät ohjeet. Itse fysio oli aika huono, mutta jääpusssi ja Mobilat-geeli ok.

23.9.2012
odottaja
odottaja
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...