Rv 15

Menossa rv 15 ja maha jo järkkypallo maha :D viikon päästä tai oikeastaan puolen viikon päästä TAYsiin aika kaksoskontrolliin :)) Eli kaksoset olis tuloillaan isosiskon ja pikkuveljen kavereiksi. Innolla odotan rakenneultraa ja tietoa kumpaa sukupuolta vaavit ovat :)) (ovat samaa sukupuolta) se jo tiedetään. Ei malttais milllään odottaa edes keksiviikkoa ja mitä kaikkea ne siellä Tayssissa Kaksoskontrollissa tekee :))

23.9.2012
jonnu
jonnu

;D kiitos mammat :D

26.9.2012
jonnu
jonnu

Juuh. Mie oon nopee, Salaman nopee! ;)

Mietin jo et noinkohan tuli asia selväksi kun kolmeen kertaan kerrotaan :D

26.9.2012
misukka
misukka

Jack2012 niin sanoin koska vauvoilla oli todettu yhteinen istukka ja silloin ovat identtisiä ja samaa sukupuolta, mutta tänään kaksoskontrollissa lääkäri löysi myös toisen istukan eli vauvoilla on omat istukat ja voivat hyvin olla eri sukupuoltakin ;D

26.9.2012
jonnu
jonnu

Jack. Jos on yksi istukka ni silloin on väkisinki samaa sukupuolta eli identtiset kaksoset. Mut jos erilliset istukat ni toinen voi olla tyttö ja toinen poika.

26.9.2012
misukka
misukka

Moikka. Ja kiitos Satumamma kerroit että täällä kaivataan :))  vielä, kun en tätä liberoa osaa/muista päivitellä toisin, kun esikon ja pikku kakkosen aikona... Mutta kyllä. Tänään oli kaksoskontrolli ja kaikki oli paremmin, kun hyvin. Vilkkaita pikku kavereita. TAYS.sin lääkäri löysi toisenkin istukan, kun niskapoimu-ultrassa havaittiin  vain yksi istukka. Eli molemmilla omat istukat eikä tarvitse sen takia ravata 2vk välein kontrolleissa, kun ei ole niin riskialtis raskaus, kun jos olis yhteinen istukka. Nyt vain innolla odotan rakenneultraa ja tietoa tuleeko 2 tyttö, 2 poikaa vai tyttö ja poika. Perheestä, kun löytyvät tyttö ja poika jo :)

26.9.2012
jonnu
jonnu

ja jos on napilla ni pari kolme kumpparia sutasee siihen napinläpeen kiinni ja solmu just ennen nappia ni saa semmosen virityksen joka kestää.

26.9.2012
misukka
misukka

alexsandra. Mulla nää kaikki lapset syntyneet huhtikuussa eli talviodottaja jo kolmatta kertaa. Ni kahella edellisellä kerralla oon ihan omia toppahousuja käytelly kyllä loppuun asti. Mulla on semmonen tarrakiinnitteinen ni tekasin siihen ihan tarranauhasta jatkon väliin. Vetskari menee kiinni tyyliin pari senttiä ja sit tarranauhat vaan kiinni. Toimii ihan mainiosti ku sit ollu joskus helmikuussa isännän toppatakki vielä päällä ni on sen verran pitkä et suojaa hyvin mahaakin.

26.9.2012
misukka
misukka

Mä yllätyin kanssa kuinka nopesti maha kasvoi/tuli esiin. Nyt on raskausviikko 15 menossa ja jo ainakin kolmatta viikkoa kuljen äitiyshousuissa. Just mietin että mistä talveks hommais ulkohousut omat ei varmana mene jalkaan. Neuvolalääkäri kyllä sanoi että kohtuni on eteenpäin kallellaan joten sekin voi vaikuttaa tohon mahaan.

Jonnulla taitaa sitten tänään olla tuo kaksoskontrolli.

26.9.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

Täällä rv 12 menossa ja maha on kans melkonen pallo. Mun äitini just eilen kysy et oonko ihan varma et vasta 11 viiikkoa täynnä. Mulla np-ultra torstaina. Siellä selvinnee sitten, että oonko pitemmällä vai onko ihan pelkkää läskiä vaan tuo mun mahani. Kaksosiin en usko ku ei ole suvussa moista ollut liikkeellä.

Sulla ihanan jännää ku pääsee pieniä katselemaan.

23.9.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...