Muut foorumit?

Eli siis mitä muita foorumeita kyttäätte / käytätte? Mä ite käytin tosi paljon Helistintä sillon ennen kun kaikki käyttäjätiedot tuli julkisuuteen kiitos hakkereide, siitä sit siirryin tänne. Oon käyny sielä vilkuilemassa kyllä tässä viime aikoinakin, mut ei se oo enää sama. :E Sit käyn vahtaamassa Vauva.infoa (vai mikä lie), mut en kirjota sinne kun tuntuu et sielä on syntiä alottaa uus ketju. Jäi niin paska maku suuhun kun joskus alotin sielä ketjun syöttötuoleista, oli liuta kysymyksiä sun muuta ja sit sain vaan vastauksen että täälä on jo ketju syöttötuoleista että laita sinne tämä. Sillai et aha, moro. Sit käyn päivässä ainakin sata kertaa Karppaus.infossa, pidän sielä ruokapäiväkirjaa ja käyn vahtaamassa muiden päikkyjä. Ruokaohjeita käyn sieltä kans vakoilemassa ja saamassa motivaatiota. :D Ja joskus harvoin, todella harvoin, käyn Vauva-lehden foorumia lukemassa, mut se on ihan turha paikka mun mielestä. Niin ja pakkotoistoa käyn kans aina vähän väliä lukemassa, viimeisin aihe mitä lueskelin oli toi hyppynarutreeni ja sieltä sai aikas hyviä vinkkejä siihen hommaan. :)

22.9.2012
RJ89
RJ89

Mulla ei ole muita foorumeita :D

23.9.2012
misukka
misukka

mie oon  libero-uskollinen mamma:)

joskus huvikseni käyny lukemassa vauvat.fi (vai mitenkäs se menikään) ketjuja, missä lynkataan  kaikki aloittajat ja kommentoijat heti kättelyssä, oli aihe mikä tahansa:D rva nemokin  joskus linkitti  mulle yhden keskustelun sieltä kun joku äiti olinähnyt yhden jakson meidän sarjaa ja hää oli sittemmin ollut hyvin hyvin ahdistunut:DD

mun nettisurffailunin rajoittuu osoitteille facebook, rakkausrunot.fi, libero ja suomi24. mie pärjään hyvin alle kourallisella nettiosoitteita:)

22.9.2012
Blanco
Blanco

mie oon yhden foorumin nainen :D

22.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...