mitä mie tekisin jauhelihasta?

Kas siinäpä onkii haastava kysymys... Voi että :D Eli miulla on 600 g jauhelihaa ja siitä pitäs taikoo jotakii järkevää viiden hengen ruuaksi ilman uunia. Jauhelihakastikkeeseen se on vähän turhan paljon ja jauhelihapiveihin hiukan nafti. Joten mitä hittoo mie siitä voisin siis tehä? Oisko kellään jotakii ideaa? :D Niin juu ja jauhelihakeitosta en tykkää :D

21.9.2012
riu
riu

Italianpataa=)

22.9.2012
huiskutin
huiskutin

juu voihan siihen taikinaan heittää yhtälailla kermaviiliä, maustamatonta jogurttia, rahkaa, creme fraichea jne :)

Meillä ei oo punajuuria, joten unohetaan lindströmin pihvit, vaikka ne ois hyviä :) Ehkä mie sitten teen jauhelihapihvejä, jos ei riitä niin sitten ei riitä. Porkkanaa en silti niihin aio laittaa ku se ei oo miun juttu... Mutta mietitään vaikka jos laittas kanttarellia. Sipulia niihin nyt mennee joka tapauksessa :D Kahotaan, jotenkii mie sitä taikinaa jatkan että se piisais :)

22.9.2012
riu
riu

Kyllähän tuo kuule piisaa piffeihin kun sotket taikinaan sekaan ison porkkanan pikkuraasteena ja ison sipulin. Ja vaikka herkkusieniä puoli purkkia ihan minipieneksi pilkottuna. Ja sotke ny sekaan vielä vaikka sellanen "uus" Valion maustettu rahkahässäkä, se makea ja tulinen. AI ETTÄ KU ON HYVVÄÄ !

21.9.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...