miun on pikkasen pakko hehkuttaa miten älyttömän hyvä juttu

kun meijän pojalla on päiväkodissa on se henkilökohtainen avustaja!!! Mii sou häpi! :))))) Tännäänkii ne oli pikkasen tehny tukiviittomia ja nyt ilmeisesti niitä käytetään jo koko ryhmässäkin, niin ku vanhassa päiväkodissa. Ihanaa ja mahtava helpotuksen huokaus. En ymmärrä miksi ne ei oo niitä aiemmin käyttäny, mutta ei miun tarvii kaikkee ymmärtääkkään X) Lisäksi se oli sopinut toimintaterapeutin, elton, itsensä ja meijän kesken pidettävän palaverin koskien meijän poikaa ja sitten tuonnempana se pitää palaverin yhden puheterapeutin kaa että mitä meijän pojan kaa ois hyvä tehä. Oikee puheterapeutti on nääs mammalomalla niin käyvään pari kertaa arviossa yhdellä toisella niin saahaan vinkkejä jatkoon. Avustaja oli ottanut pojalle käyttöön oman reissuvihkon, mihin kirjoitetaan pienet kuulumiset päivittäin, jos vaan muistetaan :D Siis semmonen vihko mikä kulkis kodin ja päiväkodin väliä joka päivä. Siihen ne kirjottaa mitä ne on tehny ja miten päivä menny, myö kotona sitten pikkasen meijän illasta. Kahotaan miten se lähtee toimimaan :) Joka tapauksessa ihan loistohomma, mukava täti ja ihanaa kun meijän poika saa vihdoin jotakii tukitoimia tuossakii päiväkodissa :)

21.9.2012
riu
riu

Mahtavaa :)

mites teidän typyn tilanne ny on? mä oon ollu paljon pois ettei oo ehtiny pikavisiiteillä osua silmään jos oot kuulumisia kertonu. siis siihen kohtaa tarinaa mä oon messissä ku typylle annoitte lumelääkettä ettei ope hoksaa että olette ilman lääkitystä...miten juttu eteni?

22.9.2012
Boco
Boco

Jee, siellä on ihan asiakseen otettu teidän pojan asiain hoito.

Tuo reissuvihko on ihan must-juttu päiväkodissa! Sitä vaan ei yleensä tajuta, ja ei siksi käytetä siellä.

Meilläkin koululaisella on kuudesta vuodesta viitenä ollut reppuvihko, opettajavaihdoksista huolimatta, mutta nyt ei oo.

Hienoa pojallenne myös, että tukiviittomat on hänen päiväkotiryhmässään käytössä, kaikkialla ei ole, vaikka lapset hyötyisivät niistä.

21.9.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hienoo että homma on alkanut luistamaan :)

21.9.2012
Mummy83
Mummy83

---

21.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...