peppepeepeppepeperja​ntai-iltaa ;D

Helou helou mammat :D Avataan iltalörpät ja kahotaan että miten käy :D

21.9.2012
riu
riu

Joo mä luulen riu kans et se on jotain semmosta, miettisin vaan et jännät ehdokkaat on ottanu. Oinen vaihtoehto on, et ne kokoaa tiimin johonki ihan uuteen jobiin.. siihen sopis noi henkilövalinnat paremmin,siellä ku oli vähän joka osastolta yks testattavana.. no, sitpähän sen näkee.

Jonna sul on tosi hyvä ote opiskeluun, mulla vielä hakee vähän rytmiään..

Ai maaliskuulla on muutto edessä, onko ihan omaan taloon? Kiva tehdä uutta pesää näin syksyllä :)

21.9.2012
Mummy83
Mummy83

jonna miekii oon yrittänyt tehä suunnilleen sitä mukaa kun on tullut tehtäväksi, mutta se ei aina ihan onnistu :D Ei kertakaikkiaan riitä energiaa jos on ollu illan keskenään muksujen kaa, sitten kun ne nukahtaa ei jaksa muuta kun olla ja ehkä tuurilla vähän neuloa :D

Alexsandra, no mukava että oot loppujen lopuksi tyytyväinen :) Mie tilasin meille tännään uuven kameran, entinen on rikki, pienimmän synttärit ja lomareissu lähestyy, joten :)

21.9.2012
riu
riu

Iltoja kaikille! Mä olen erittäin tyytyväinen tällä hetkellä. Lindexin online shopin sekoilujen takia mä saan loppujen lopuksi 4 paitaa pojalle hintaan 20,80€. Olettaen että viimeinen tulee onnistuneesti perille. 3 paitaa on hienoja ja yksi vähemmän ei se minkä alunperin tilasin mutta saa luvan kelvata.

21.9.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

mitä mie tipihii huutonetistä vilkasin niin saavat ihan pitää hellansa X) Mie oon sen verta nirso että en ota vanhaa ja paskaa ees halvalla :D Että miestä painostan kahtomaan tuo uunin heti ku muistan lasten jo nukkuessa tai ollessa muualla :D

Mummy ne varmaan on jollekkii tarjoomassa jotakii esimiesasemaa, uskotko? :D Ne miettii että kuka ois soveliain... Onko teillä ulkomaankauppaa tai jotakii? Kun kerta noita kieliäkin :)

Beibi mikä oli tuo sana jota sie käytit, miksi ne sinnuu siellä salilla sano? Mutta siis oothan sie solakka nainen ja hyvässä kunnossa, että en sinänsä ollenkaan ihmettele. Ainoo mitä ihmettelen on tuo siun huono itsetunto? :)

Jonna sie oot kyllä niin reipas että minnuu oikein hävettää :D

21.9.2012
riu
riu

Kyl ne beibi varmaan "vakkarit" tunnistaa :) siis vaikka satoja käyki päivässä, ni aika nopeesti oppii tunteen semmoiset, jotka käy säännöllisesti :) mut eikös ollu kiva saada positiivista palautetta joltain ihan äysin ulkopuoliselta? :)

21.9.2012
Mummy83
Mummy83

Iltoja. Mä olin psykologisis testeis tänään, ihan kauheet! Tuli ihan luuseriolo sen jälkee ku teki ne testit, etenki matemaattinen osuusmeni ihan penkin alle. Ri uskois että oon joskus kirjoittanu En siitä..

Haastis meni ihan hyvin ku oli kiva haastattelija, vaik mun ruotsi ja saksankielentaidot oikei vähän hävettis.. :) mut ei oo mitään hävittävää ku työnantaja halus testauttaa syystä jota eivät kertoneet. :)

Mies nakityi mulle yhden homman, mikä piti hoitaa tytön tanssiharkkojen jälkeen joten puolisen tuntia sit kotiuduttiin Mäkkärin kautta. :)


Siivousta pitäis täälläkin harrastaa mut jos mäki sit vast sunnuntaina riun ja metallin seuraksi :) meinasin et olis ollu siistiä ku miehn sisko tulee tunnin päästä viikonlopuks kylään, mut onhan se tän touhun ennenki nähny ;)

Toivotaan et se Jiin mies kotiutuu pian ja on hyvittelytuulella ;)

21.9.2012
Mummy83
Mummy83

mie tykkään kun kakarat, siis anteeksi jälleen, äidin armaat lapsukaiset ei oo viikolla silleen sotkemassa niin koti säilyy siistimpänä pitempään :D Perjantaina jos siivoot veren maku suussa niin sunnuntaina on vähintään yhtä sotkusta ku perjantaina :D

21.9.2012
riu
riu

no voihan kökkö sitä jiin miestä, miten mie luulen että saattaa olla jäätävät tunnelmat uottamassa kuhan se tullee kottiin? :D Ehkä se vähän opettaa sitä organisointia samalla kun rouva on kiukkunen. Tehkää muksujen kaa jotakii kivvaa, niin ehkä ei ihan niin paljoo hitottas... :)

Mrsmetalli, eihän siinä tavallisessakaan mitään väärää ole :D

Meille tullee huomenna kaveri kylään, mietin ensin että oisin siivonnu, mutta en jaksa :D Mie siivoon jo totuttuun tapaan sitten sunnuntaina, se on vaan paras päivä siihen :)

21.9.2012
riu
riu

Myö tultiin justiinsa kaupasta ja pikkuässästä. Tyttö oli sen aikaa kaverinsa kanssa tässä meillä ja iloksemme talo oli vielä pystyssä kun tultiin takaisin :D Nyt pitäs ruokaa tehä... Tuossa ois jotakii kyljyksiä vaan ku en yhtään tiiä että mitä niitten kanssa? Jos uuni toimis niin tekisin äkkiä vähän lohkoperunoita, mutta kun ei. Voi voi että on vaikee pääts nyt :D

Mitäs mammojen iltaan? :)

21.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...