Päevälörppee!

Nonni. Uusi perheenjäsen on noudettu ja sainpa minä sen kiikutettua auton takakontista jo pesuhuoneeseen asti. Isäntä mulle soitteli sillon ku tuota olin noutamassa, että ku hän ei tiiä millon pääsee kotia. Sainki soitella takasipäin että älä ressaa, masiina on jo sisällä :D Ihan oli pienestä kiinni, parista sentistä, että olisin saanu takapenkit paikoilleen vaikka se kone oli peräluukussa. Piti sit ottaa se ulos, että sai turvaistuimet takasi autoon. Sen verta isäntä mua toppuutteli, että älä ny kuitenkaan rupee sitä konetta sit mihkään nostelee, et hän kyllä asentelee sen tuohon pesukoneen päälle :D Vaikka ei silti, kyllä se ruuvari meikäläisenki käpälässä pysyis. Vuan masiina ei ehkä kuitenkaan nousis metrin korkeuteen. Postin mukana tuli lappu et tuohon meitin Prismaan on tullu pakettiautomaatti ja sillä saa lähettää tavaraa ny eurolla. Ihan loistavaa ku pitää yhet monot laittaa menemään postin mukana :) Ja sit tuli Liberolta tilatut jutskat kanssa ni sain kuplamuovipussinki eikä tarvihe sitä lähteä ostamaan. Voisko paremmin osua?

21.9.2012
misukka
misukka

Ninnup on kyllä ahkera..meillä laatikot tarjoaa tänäkin jouluna Saarioinen=)

21.9.2012
huiskutin
huiskutin

Just meinasin tulla kahtelee et eikö kukaan lörpöstele. :D

Mulla olis kauhia nälkä mut ku ei saa aikaseks että tekis jotain syötävää ku taas kaikki tuntuu huonoilta vaihtoehdoilta. Ja kohta pitää lähteä nappulat hakee hoidosta ni ei tässä ehikään enää mitään väsäämään. Jos sitä kotiutumisen jälkeen sitten tekisi laiskana ihmisenä spagettikastiketta ku tuli ostettua jauhelihaa ja melko paljon.

Sit illan mittaan vois palotella naudan paistin ja possun ulkofileen semmoseen näppärään karjalanpaistikokoon. Ehkä vois tehä muutaman lehtipihvinki naudan paistista. Otin 2kiloa ni ei ihan heti lopu kesken.

21.9.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...