No edes iltaa sitten :D

Ei kovin hyvin lähe nää lörppäketjut nykyään elämään X) Mutta nyt pistetään taas kunnolla yritystä! :D

20.9.2012
riu
riu

Mul on taivaltaja sama kuvio mut cream crackereillä :) imuroin kuitenski huomenna. Tai tän jälkeen varmasti imuroin :)

20.9.2012
Mummy83
Mummy83

eikä se varmaan vaikeeta ookkaan se sukan teko...kateellisena kattelen niitä ketkä niit sukkia sun muita tekee ihan sairaan nopeeta ja höpöttelee niitä näitä eikä vilkasekkaan mitä saapi aikaseks...hmm,en mie osannu koulussakaan (siis sillo tosiii kauan sitte ;D ) sitä hommaa vaan jotenki se homma ei luonnistunnu ollenkaan...neuloin jotenki niin "tiukkaan"...mut onneks on muita käsistään käteviä :D...en viiti suotta ees itteeni kiusata ja kokeilla et tulisko siitä jotaki nykypäivänä vai eikö ;D

kylläpä on muuten jo pimeetä tuolla pihalla...nopeesti se päivä on lyhentynny...

20.9.2012
lenkkari
lenkkari

Iltoja :)

Me käytiin taas uimassa, mut en ollu oikeen iskussa tänään. Ti uin kilsan ja eilen juoksin töistä kotiin ni tänään on kipeet jalat rikä uiminen oikein iskeny, mut istuin saunas piiitkään :)

Ruoka vedettii helpoimman kautta ja tehtii pinaattikeittoo mut että oli hyvää. Tyttöki veti vauhdilla lautasen tyhjäksi.

tänään tarttis silittää vaatteet ja järkätä kämppä niin et huomenna voi imuroida ja pestä lattiat. Suunnitelma hyvä, katotasn miten toteutus menee..

20.9.2012
Mummy83
Mummy83

juu kyllä nuo meiänki tenavat ihan kiitettävästi ottaa yhteen ja tuo vanhinki on käynny jotenki tosi "herkillä" kun koulun alotti...mut josko se tästä...kyllä nää hyvät päivät antaa kummasti virtaa tosiaan :)

ihana keli ollu täälläki tän päivää,sellanen ihanan syksynen auringon paisteineen :)

on varmaan tosiaan jännä ku metallin poitsu kohta itekseen liikkuu harrastuksiin ja muualle sillä skootterillaan eikä tarvihe enää ite lähtee viemään...

20.9.2012
lenkkari
lenkkari

lenkkari ei se sukan neulominen mitään rakettitiedettä ole :D Hirveen mukavaa touhua, rentouttavaa ja mukava kun voi samalla tehä jotakii kun möllöttää kahtoo telkkaria :)

Ehkä mie luovutan tuon tehtävän kaa tännään. jatketaan sitten viikonloppuna uudella innolla :D

20.9.2012
riu
riu

Kiitos lenkkari vapaaehtoisuudesta yhteisen hyvän eteen :D

Tuo on muuten oikein hämmästyttävän kummallista kun muksut leikkii koko päivän sovussa... Meillä oli viime sunnuntai tosi rauhallinen päivä siinä mielessä, olo oli suorastaan levännyt silloin illalla :D Lapset nukahti illalla vielä tosi nätisti ilman temppuiluja ja miekii olin hyvällä tuulella. Siis niin harvinaista herkkua meijän perheessä :D

Oivoi mrsmetalli, miekii voisin haluta tuollasen piiraan! Meillä oli tännään miehen vuoro kokata, eli syötiin valmisruokaa :D Kiitos vaan saarioisten äiteille :D Onkos se teijän isompi pitkäänkii soittanu jo kitaraa?

20.9.2012
riu
riu

ähh,nyt tuli sitte nälkä ku mietti nuita metallin iltapaloja....en ees yleensä syö kyllä mitään iltapalaa :)

osaispa itekki neuloo..mut ei voi vaatia liikoja ;D onneks on nuita mummoja jotka neuloo niitä villasukkia sun muita nuille tenaville :)

20.9.2012
lenkkari
lenkkari

tulin nyt sitte kantamaan oman korteni kekoon että sais lörpille elämää ;D

meillä ollu muksut tänään pitkästä aikaa hyvällä tuulella kaikki,siis lähinnä nuo isommat tuo pieni on aina suht hyvällä tuulella...mutta nuilla muilla tuppaa riitaa pukkaamaan pienestäki normisti :)

kohta olis iltapesut muksujen kanssa eessä ja sit pienintä lähtee laittaan nukkumaan...ja sit kattoo mentalistia :)

onneksi huomenna olis perjantai...tosin sit viikko enää ja paluu takas työelämään olis eessä :(

20.9.2012
lenkkari
lenkkari

Mie yritän saaha tehtyy yhtä tehtävää mutta kamalan huonolla menestyksellä. Eikä johdu ees nettisurffailusta, vaan perhe koko ajan on keskeyttämässä :D Englanninkielinenn teksti niin se vaatii pikkasen enemmän keskittymistä verrattuna suomenkieliseen :D Noh, onneks se ei oo tän päivän juttu, yritän vaan saaha näitä hommmia alta pois ettei ne kaikki kaadu sitten kerralla päälle :)

Täällä oli ihan kiva syyspäivä, mutta voi jukra kun se kävi nostamaan pilviä taivaalle. Mahtaa tulla jommonen sade, pilvistä päätellen. Ite meinasin kohta laittaa kynttilät tulille ja istahtaa sohvalle neulomaan... se on niin kivaa :)

Mitäs mammojen torstai-iltaan kuuluu? :)

20.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...