Pitääkö tässä tehdä r-testi!?

Tilanne noin niinkun lyhykäisyydessään. Kuukauden päivät sitten otettiin kierukka pois ja samana päivänä alotin e-pillerit, viikko olis pitänyt käyttää lisäehkäisyä, ei käytetty. Sen viikon aikana 2-3 kertaa kerittiin tosi toimiin. Lähes siitä lähtien mammaa on vaivannut ihan järkky väsy, siis sama väsy kun tuota ipanaa odottaessa, silmiä ei aamulla auki saa ja koko päivän yks helevetin tsompi, kiva. Kauhukseni oon myös huomannut että kahvi maistuu useimpina aamuina ihan hirveelle, näin kävi myös tuota ipanaa odottaessa. Ja en mä tiedä sekoanko kohta vai vat, mutta ihan niinkun tissitkin olis sillai semisti kipeet aina välillä, tai sitten se on mun pään sisällä. Mikä on muuten myös ihan sika kipee, pää siis. Ja hb oli laskenu kun lehmän häntä (mitä ei tapahtunut tota ipanaa odottaessa, ekassa neuvolassa on ollu 135), on tällä hetkellä 112 ja tuplarautakuurilla mennään. Aim rili sori sekavasta selostuksesta, oon vaan ihan pihalla ja ehkä hiukan paniikissakin. Help mii! Niin ja löysin kaapista raskaustestin päivällä 06/11, onko järkeä käytää sitä enää vai lompsinko suoraa tohon naapuriin hakemaan uutta?

20.9.2012
RJ89
RJ89

Siis joo, juurikin näin misukka! :o Tää on aika kummaa.

21.9.2012
RJ89
RJ89

Eikö ole muuten nyt just kauhea tilanne? Tavallaan helpottunut että huh, en olekaan raskaana mut sit se ajatus jää kuitenki kolkuttelee takaraivoon, et hitsi ku pieni olis kiva... meillä kärsittiin tuommosesta aika pitkään ennen kuopusta.

21.9.2012
misukka
misukka

Haha, on pissattu. :D Negatiivinen sekin oli, onneksi? Nooh, isosisko saa tuos marraskuun puoles välis kakkosen niin ehkä mä sit joudun ääneen sanomaan että kärsin jonkunasteisesta vauvakuumeesta. :D

21.9.2012
RJ89
RJ89

No mitäs jumaliste? Mitä varten tää jättää mun hymiön suun pois? :D Se oli se tossa Z vieressä oleva. :D Ei sitte suatana.

20.9.2012
RJ89
RJ89

Hehhahehahe. : Tottahan toki tuun kertomaan. ;b

20.9.2012
RJ89
RJ89

Nonniin, nyt on testejä taskut täynnä ja ei muuta kun aamua odottelemaan! :D Sairasta.

20.9.2012
RJ89
RJ89

ninnup, oon siis ihan samoja pillereitä aikoinaan syöny 6v, ja sillonkin olin aina vähintään kaksinkerroin menkkojen aikaan. Mutta mä kans toivon (kai) että tää väsy yms. johtuu näistä pillereistä.

Kipasen silti vielä sen tuoreen testin ja kattotahan mitä se aamulla tuumaa. ;b

20.9.2012
RJ89
RJ89

Voiko noin vanha testi näyttää huvikseen negatiivistä? ;D Oli siis hyvin selkeä nega, mut oon aika varma et kipasen hakemaan sen uuden testin ja teen sen aamulla. :D Jollain sairaalla ja kierolla tavalla olis tosi kiva olla raskautunut. :E

20.9.2012
RJ89
RJ89

misukka, niin mä taidan tehdä. Tai ehkä teen sen vanhentuneen nyt päivällä ja kipasen kaupassa ehtoosta ja teen aamulla uuden, mun pitäis nimittäin alottaa uus pilleriliuska huomenna, mut ne on kait hiukan ei-hyvä-juttu jos onkin raskaana. :E

20.9.2012
RJ89
RJ89

no mä osaan kertoa sulle vain tuosta raskaustestistä. Jos päiväys on vanha ni lampsi suosiolla hakemaan uusi. Ite tein tästä kolmosesta 2kk vanhentuneella testillä ja hyvä että sai kontrolliviivasta haamua aikaiseksi. Siitä varsinaisesta just sen haamun.

Helpoimmalla kai pääset jos sen testin varuiksi teet. Sit voitte viikon verran kiroilla ja todeta sitten, että näillä mennään :D Niin meilläkin kävi.

20.9.2012
misukka
misukka

Niin ja mä nyt vielä lisään, että noi "menkat" tai menkat oli täysin kivuttomat. Kun siis normaalisti oon vähintään kaksinkerroin pilleripurkki kourassa ja suklaalevy toisessa kourassa itkua vääntämässä.. Eikä ollu edes mitään ihme knöölejä niinkun kierukka-aikaan oli.

Voi sanokaa nyt että mä vaan kuvittelen. :D

20.9.2012
RJ89
RJ89

Ha, mäki tänään aamulla sanoin ukolle että apua jos oonkin raskaana, et kun hirvee väsy ja kahviki maistuu ihan hirveelle. Ukko vaan totes että sepäs se oliskin ja sit tenavalle syöttötuoliin että niin, toinen samanlainen JEE ! :D Otappa tuosta nyt sit selko... :D Olishan se aika järkytys (jotkut ehkä muistavat meidän vauva-ajan valvomiset, ne on tääläkin hiukan liian tuoreessa muistissa), mut toisaalta, me ollaan puhuttu että toinen olis kiva JOSKUS, mut ei sen enempää.

20.9.2012
RJ89
RJ89

No jos mulla ei tulis menkkoja niin tekisin kyllä samantien testin, en epäilisi hetkeäkään. Mut nyt epäilen. Koska toisaalta haluan vauvan, mut edelleen toi ykkönen oli aika vaikea tapaus enkä haluaisi samaa uudelleen kiitos. :

20.9.2012
RJ89
RJ89

Niin ja kaiken muun hyvän lisäksi mulla oli menkat, loppui nyt öö, maanantaina. Mutta mulla ei oo ikinä tämän reilun n. 13 vuoden aikana mitä oon moisista kärsinyt niin ollut noin niukat menkat. Ei ikinä koskaan.

20.9.2012
RJ89
RJ89

Ja mä kuolen lämpöhalvaukseen kellon ympäri. Ja ukko on sairastanut syövän aikoinaan niin tuntuis hirveen hassulta jos muutamasta kerrasta tuliskin vahinko. :o Kun tuota ensimmäistäkin saatiin tekemällä tehdä sen 6kk..

20.9.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...