minnuu kamalasti huippaa

ja tää on oikeesti aika inhaa. Aamulla kun heräsin ja nousin jalkeille, minnuu huippas niin kovin että oli ihan pakko käyvä uuvestaan pötkälleen. Puolisen tuntia pötköttelin kunnes mies tuli kottiin ja aattelin että pakko nousta pissille. Seiniä pitkin kävelin ja sen jälkeen uuvestaan pitkälleen. Mies auttoi lapset liikenteeseen ja sen verran innittelin että tytön sain koulutaksiin, sitten kävin pitkälleen taas ja nukuin yli puolen päivän. Nyt se huippaus on miedompaa, pystyn olemaan jaleilla. Mitään ei kuitenkaan oikein voi tehä... EN tiiä miten selviin illasta. Kävin koululla mittauttamassa verenpaineen, pikkasen korkee se oli miulle mutta ei mitään hälyyttävää. JOs illalla alkaa huippaamaan enemmän ja tullee huono olo niin kuulemma pittää päivystykseen lähtee. Eli todellakin toivotaan ettei tää tästä ainakaan pahene X) Onko ketään muuta koskaan samalla tavalla huipannut?

19.9.2012
riu
riu

ei enää juurikaan huippaa, pää alaspäin jos on niin sitten hetken huiputtaa mutta ei muuten. Onneks. Oli kyllä eilen aika kamalaa... Mutta tais mennä ohi :)

20.9.2012
riu
riu

Riu, mikä on sun vointi?

20.9.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

miulla kanssa on noita huippausongelmia, välillä iskee ihan vaunulenkillä ja sit on pakko käydä siihen tielle vaikka kyykkyyn jos ei pääse istumaan. mitään ongelmaa ei oo kuiteskaa löydetty ni kai se kärsittävä vaan on. pari kolme kertaa kuussa iskee ja kestää sen parisen päivää

19.9.2012
majezki
majezki
1 year, 11-month-old toddler

Mulla on kerran ollut se ns sairaus! Se oli ihan karmea kokemus :S Mitään ei pystynyt tekemään ku maailma lähti pyörimään ihan hullusti, jopa sängyssä makaaminen tuntui pahalta, kun tuntui että sänky lähtee alta! Äkkinäiset liikkeet oli niitä pahimpia kun pää ei pysynyt mukana..

Lääkärissä kun kävin niin lääkäri sanoi että se on joku korvassa oleva häikkä, lähellä tasapainoelintä ja siksi tulee pyörryttävä olo. Ja tosiaan paranee vain itsestään n. viikossa :/

Mulla meni muistaakseni joku 3-4 päivää, mutta ihan kamalia ne oli.. Ainoastaan nukkuessa ei tuntunut.Tosi harmillinen "tauti" ja toivottavasti sulla menee toi olo nopeasti ohi!

19.9.2012
LLaaura92
LLaaura92

mie just kirjotin tuolla että verenpaineet oli ok, vaikkakin vähän korkeet miulle. Hartiat ei oo yhtään juntturassa, taikka en sitä vaan jostakii syystä huomaa. Että muuten vetree olo, mitä nyt huiputtaa :/

Voi että maarutsella, siehän oot saanu potea nyt kaikenmoista. Toivotaan että siekii saisit olla kohta jo ihan hyvävointisena :)

19.9.2012
riu
riu

hartiat jumissa tai matalat verenpaineet. minulla on matalat verenpaineet ja huippaa vähän väliä.

19.9.2012
mustikka88
mustikka88

huiputtaa koko ajan, että äkkinäisiä liikkeitä ei passaa tehä. MIes hiero äsken, eikä sillä ainakaan ollu mitään vaikutusta. Katsellaan ja kuulostellaan... eihän tää ennää oo mittään verrattuna aamuun X)

19.9.2012
riu
riu

Millainen olo, riu?

Menisin kanssa päivystykseen, jos olo huononee.

Hurjalta tuo sun lähtötilanne jo kuulosti.

19.9.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onpas kurjaa :/

Kokeilepa venytellä niitä hartioita, pyörittelet hartioita ja vedät hartiat korviin, sit noi perusjutut, et pää sivulle ja katse ylös ja alas. aina puoli minuuttia kerrallaan venytystä.

Mulle rupee aina armottomasti päätä särkee ku venyy lihakset mut pian se helpottaa oloa noin ylipäätään.

toivotaan, että menisi pian ohi moiset huippailut.

19.9.2012
misukka
misukka

niin ja vois johtuu kuulemma hartioista jos ne on jumissa, taikka sitten on kuulemma olemassa joku sairauskii joka pariin viikkoon paranee itestään, mutta siihen asti oisin vähän niin ku vuodepotilas X)

19.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...