Mammojen päivät

eli galluppia siitä, kuinka te päiviänne vietätte; äippälomalla, töissä, koulussa, työttömänä? Ja olis kiva tietää myös taustaa esimerkiks millä alalla tms..

18.9.2012
marjaana
marjaana

päiväni pähkinänkuoressa;

-herään, kerään itseni ja nuorimmaisen.

-vien tytön hoitoon ja itse töihin.

-päivän listin luteita, etin  torakoita ja kerään rotanraatoja.

-haen tytön hoidosta, kaadun päikkäreille.

-herään päikkäreiltä, teen  ruoan ja siivoon.

-laitan tytön nukkumaan.

-istun koneella/  telkkarin  ääressä siihen asti kunnes mies  saapuu sisään.

-käydään  suihkussa, kahtotaan myöhäisillan leffaa jonka alkuteksteillä mie oon jo sammunu;)

-mies herättää puolen yön aikaan miut siirtymään sänkyyn nukkumaan.

 

ja  aamulla sama homma uusiksi. hoitoon vientiä,  kärpäsiä ja kuoriaisia, hoidosta hakua, ruoanlaittoa,siivoomista,  nukuttamista ja suihkun kautta sammuminen. over and over again:D

19.9.2012
Blanco
Blanco

Työttömänä toistaiseksi. Ja jos tilanne jatkuu tälläisenä niin enköhän ota pienemmän pois hoidosta ja ollaan sit kotihoidontuella. Vaikka työttömänä saakin paljon paremmin rahaa.

Minä oon materiaalitekniikan DI, metallit on ominta alaa. Nyt ku näyttää siltä et konepajateollisuus on pahasti kriisissä ni täytynee ruveta miettimään vakavissaan opintojen täydennystä vaikka pedagokisilla opinnoilla. Jos sitä opettajaksi ryhtyisi. Johan mulla on ainakin matematiikkaa riittävästi opiskeltuna että matikan opeksi :D

Mammalomaa pukkaa taas ensi vuoden alkupuolella että puoli vuotta tässä olisi mahdollista olla töissä. Tai opiskella.

19.9.2012
misukka
misukka

työttömänä jouluun asti, kunnes alkaa äitiysloma. keväällä kun loppui edellinen ä-loma, irtisanouduin vakkarityöstä terveydellisistä syistä. tavoitteena aloittaa työt, johon olen kouluttaututnut, toden teolla seuraavan ä-loman loputtua. siis opetus ja kasvatusalalla.

19.9.2012
Boco
Boco

nyt olen kotihoidon tuella. työttömänä. olen ollut viimeksi töissä 12/2008. että seinät kaatuu päälle. kovasti nyt etin töitä mutta täällä keski-suomessa työpaikat on kortilla.

19.9.2012
mustikka88
mustikka88

Kotiäitinä 2v 3kk ikäiselle. Lähihoitaja lasten puolelta olen ammatiltani ja vaki työpaikkaa ei ole odottamassa. Kotona on tarkoitus olla jatkossakin jos kaikki menee hyvin uusi äitiysloma alkaa vielä ennen kuin esikko on 3v.

19.9.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 7-month-old toddler

Hoitovapaalla vielä tämä loppuvuosi, sitten oon ollu kotona 1,5 vuotta ja on aika palata sorvin ääreen. Mulla on kokkiopinnot puolessa välissä, vuosi vielä jäljellä. Vuoden alusta tuskin koulun penkille suuntaan vaan töihin, mieluiten tietty omalle alalle. Mut jos en saa töitä niin sit tietty koulunpenkki kutsuu.

18.9.2012
RJ89
RJ89

mie opiskelen nyt kypsällä iällä nuorten seassa restonomiksi :D Olen aiemmin jo hotellivirkailija sekä myyjä, mutta halusin korkeamman koulutuksen :)

18.9.2012
riu
riu

Ite oon äippälomalla, mutta työskentelen siis normisti kehitysvammaisten parissa esimiesasemassa ja lisäksi opiskelen työn ohessa. Nyt siis pidän opiskelustakin välivuotta.

18.9.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...