Hyvää päivää!

Minä kävin kuulkaas ostamassa meille uuden pesukoneen. Tuolla se nyt auton takapaksissa vartoo et isäntä tulee tuossa puolen tunnin päästä kotia ja nostaa sen sieltä pois. LG:n 7 kilon täytöllä oleva pesukone. Ai että kuulkaa ko on luksusta ko saa pyykkikorin taas yhellä kertaa tyhjäksi ja pestyä :D Ja tuossa joku päivä mä meen käymään Sellon Prismassa uudestaan ja haen sieltä vielä kuivausrummunki. Menin siis hakee sitä Sembaloitten 199e Rosenlewiä mut arvaahan sen et se 50 kappaleen erä oli puoleen yhteentoista mennessä jo loppu. Tarttu sit matkaan toi LG 449e. Ihan kelpo hinta sekin kunnon koneesta. Enempää ei olis kyl talous kestäny. Tai jäätäis ilman kuivausrumpua ja nyt alkaa tuntua siltä et ei jaksa tätä pyykkirumbaa ilman kuivauskonetta. Ku aina saa olla tarkistelemassa et onhan edelliset kuivat et voi laittaa uuden koneellisen tulemaan. Kohta ei enää tarvii :) Mitäs muille mammoille?

17.9.2012
misukka
misukka

Iltoja :) mul n ollut tuottoisa päivä tänään. Tein aamupäivän töitä ja sit lähdettii tytön kans hammaslääkäriin. Oli niiiin reipas tyttö. Alku meni hyvin, reippaasti vastaili kysymyksiin mikä oli sekin saavutus, ku yleensä vierastaa ihmisiä aika paljonki. Mut sit sai hepulikohtauksen ku istu siinä hammaslääkärin tuolilla ja se tuoli alko liikkuun. Mut päästiin siitäki yli ja lopputarkastus meni tosi hyvin. Pikkuisen parempi kokemus ku 3v tarkastus ku sillon kieltäytys istumasta ja näyttämästä edes hampaita..

Käytii sen jälkeen hakee painosta muutama koulukirja ja koulun kirjastosta pari lisää, sit opon juttusilla sopimas Hops aika.

Sen jälkeen haettii reippaus-palkkioksi Ärrältä jädet . Sit kiepahdettii kampaajan kautta buukkaas leikkausaika tytölle, hänen eka kampaajakäynti. :) saa nähdä mitä siitä tulee..

Sit kotiin tekee ruokaa ja vanhempainiltaan päiväkodille. Vähän ehtisin lukeakii taustamatskua raporttia varten. Eli kaikenkaikkiaan tehokkaasti käytetty puolikas vapaapäivä. :)

17.9.2012
Mummy83
Mummy83

Minäkin olin Sembaloissa. Ei sieltä kyllä juuri mitään mukaan tarttunut.

Me vanhemmat selvittiin viikonlopun flunssasta. Nuorimmalla olikin antibiootit korvatulehdukseen. isommalla nuhaa.

17.9.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mäkin ostin meidän tytölle ton Kunnaksen vauvakirjan, se on aivan ihana!!!

17.9.2012
marjaana
marjaana

Koitan ahkerasti siivota täällä :)

Aamupäivä meni neuvolareissulla ja nyt tosiaan siivonnu kämppää, yläkerta on vielä koskematta..huh huh..

neiti heräs just päikkäreiltä, joten syöttöpuuhiin :)

17.9.2012
marjaana
marjaana

päivää että pätkähti! tiinahan on ahkera likaamaan vaatteita :D hattaakse? no joo.. mä täällä innoissani oottelen että pääsen harrastamaan issekseen puoli 6sta kaheksaan :D aaaah siitä onkin kauan kun on saanu tehä käsillä jotain kivaa. alotan siis taas lasityöt parin vuoden tauon jälkeen. tehään lasin sulatusta ja lyijylasitöitä.

tytöt nukku hyvät päikkärit niin sain laskettua mitä laskuja tulee ens toukokuuhun mennessä, ja paljon joutuu missäkin kuussa maksamaan laskuja, hyvä ottaa aina välillä selville niin tietää missä mennään ja milloin voi tehä hankintoja. miks meillä on tvlupa, sähkölasku, autovakuutukset ja joka 4.kuu vesilasku samassa kuussa. ei vois paremmin mennä prkl.. pitää sit aina säästää niille kuukausille rahaa.

17.9.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...