Sydänkipujen vuoksi päivystykseen

Mieheni lähti juuri keskussairaalan päivystykseen. Hänellä on jo 5-6 tunnin ajan ollut kipuja rinnan alueella, jossain keskiosassa. Ei aluksi suostunut lääkäriin, mutta nyt onneksi lähti. Mitään sydänsairautta ei ole todettu, mutta tuollaisia vaivoja on ollut pari kertaa ennenkin. Sitten taas on ollut kuukausien taukoa. Kenellä on tietoa tai kokemusta: mitä päivystyksessä tehdään ja mitä sen jälkeen tapahtuu? Onneksi asumme lähellä keskussairaalaa: noin 3km, ja pystyi ajamaan itse autoa. Minä jäin hoitamaan lapsia.

16.9.2012
odottaja
odottaja

Hyvä ettei mitään löytynyt. Toivottavasti helpottaa pian.

Mut voi tosiaan olla myös närästystä. Toivottavasti tutkivat sen myös.

Ite kävin kerran arvauskeskuksessa kun tuntui rinnassa kunnolla ahdistusta ja kipua. Hyvä et henkee sain. Mut ei ne mulle mitään ekgtä laittanu kun lääkäri vaan totesi et astetta pahempi närästys vaan. Lykkäs reseptin kouraan ja lycka till.

Et tiedä sitten millasilla sydänoireilla mä enää lääkäriin lähtisin :D Kuittaisin vaan et kappas ku ikävästi närästää.

17.9.2012
misukka
misukka

Tulipa paljon uutta tietoa! Kiitos vain, ja kiitos kaikille myötätunnosta. Päivystyksessä tosiaan ottivat EKG-käyrän ja verikokeet. Onneksi sydämessä ei ollut vikaa! Taivaan Isälle kiitokset siitä. Vissiin kysymys on siitä, että lapset ovat pomppineet hänen päällään, kun iskä makasi sohvalla. Jotain on sisältä venähtänyt. Kuulemma koskee edelleen, mutta varmaan menee pois parin päivän sisällä. Määräsin häntä olemaan tuossa suhteessa tiukempi lapsille: 7- ja 5-vuotiaiden pomppimisessa on jo voimaa.

17.9.2012
odottaja
odottaja

Hui, säikäytti tää osio "Pienet lapset", koska otsikon ja osion vuoksi luulin, että lapsellanne on sydänkipuja.

Miehelläsi voi olla stressiä, joka sydänkivut aiheuttaa, tai flunssan oireita?

Erittäin hyvä, että suostui lähtemään lääkäriin, niin pystyvät tutkuimaan ja kontrolloimaan.

Pikaista paranemista miehellesi! Voimia teille!

16.9.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...