mikä lopettaisi painajaiset?

nyt nähnyt ihan liian monta painajaista exästä viime aikoina. pitkään tuo piinasi, nyttemmin kuitenkin jo 2,5v aikaa kun viimeksi siitä mitään kuullut, joten MIKSIMIKSI mie  siitä painajaisia näen?? ennen tuo painajaisten näkeminen siitä ennakoi senei-toivottua yhtedenottoa, mutta kyllä  pitäisi olla tavan tyhmä  saapas jos miun edelliskerran uhkailujen jälkeen ennää uskaltaisi  yhteyttä ottaa:/ vaan millä mie näistä eroon pääsen?

15.9.2012
Blanco
Blanco

mie en meinaa antaa hälle sitä iloa siitä, että myöntäisin itselleni sen piinaavan edelleen  minnuu. ammattilaisen puheille en meinaa mennä. tuo piinaaja teki  eron  niin pirun vaikiaksi, etten todellakaan aio käyttää moiseen ihmiseen enää  sekunttiakaan aikaa. ei ole sen arvoinen. tämän miun pitää hoitaa ihan kotikonstein, pitää vain  löytää  oikia keino:/

16.9.2012
Blanco
Blanco

viimesin asia, mitä tuo mulle sanoi lähtiessään,  oli se,että hänen uusi elämäntehtävänsä oisi varmistaa mun ja  nykyisen mieheni ero. tämän jälkeen näin pitkään painajaisia siitä miten tuo teki kaikkensa vain jotta meillä oisi mieheni  kanssa mahdollisimman vaikiaa ja asiat pielessä.

pitkään olikin ettei painajaiset ennää vaivanneet,  mutta nyt taas:/ mutta en tiedä kyllä mitenkä tähänmikään terapiakaan auttaisi kun koko  ihmisen  ajatteleminenkin lyö mulla tuskanhien ja kuvotuksen pintaan  ja stressitaso nousee heti kymmenen pykälää.

voisin mennä hypnotisoitavaksi pyyhkimään osan muistikuvista tai  akupunktioon etten ennää vain näkisi unia:)

15.9.2012
Blanco
Blanco

tipihii,  no en todellakaan soita:D mie lähinnä mietin voiko  tehdä rikosilmoitusta kotirauhan rikkomisesta kun nyt on keksinyt moisen tavan piinata;)?

asiassahan on se dilemma, että mitä enempi pelkään  kuullevani siitä jotain,sitä varmemmin näen siitä painajaisia. ja niin edelleen.

15.9.2012
Blanco
Blanco

up

15.9.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...