Päivälörppää

En kehdannu enää tuohon aamuun kommentoida=) Oltiin aamu kaverilla,ja nyt pojat oon piirtänyt ja minä siivosin keittiön. Yhtä-äkkiä kuului olohuoneesta,äitii tule piirtämään pippeli=D Huutaja oli 2-vuotias,mutta saatiin sovittua jos äiti piirtäs vaikka talon pippelin sijaan=D

14.9.2012
huiskutin
huiskutin
2-year-old toddler

Täällä on poitsu päikkäreillä. Aamulla imuroitiin ja pyyhittiin pölyt. Poitsun nukkuessa pesin lattiat ja vessan jätän illaksi. Ei saa rehkiä liikaa päivän ainoana rauhallisena hetkenä. Pyykkiä on myös peste ja ilma on todella kosteata. Kun ulkonakin sataa vaihteeksi vettä.

14.9.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 3-month-old toddler

piirtelyä joo :D joo noista kumisaappaista, itelläni on käytössä mun isoveljen vanhat, eli oisko ne jotain yli 15v. vanhat :D oon miettiny et pitäskö ostaa uudet mut miksi kun ne on ehjät, ne on kans nokialaiset :) ja kovassa käytössä.

sain äsken istutettua esikon pöntölle, johon hää sitten kakkas. eikä se niin hirveesti panikoinu ja palkihin sit kunnolla sen jälkeen. hän siis ei käy potalla kun ei suostu enää. mahtava juttu, jos saisin selitettyä sen tarrahomman sille ja rupeis ottaa onkeen pikkuhiljaa. ikää 2v.2kk.

14.9.2012
mustikka88
mustikka88

Päiveetä

Mulla oli vähän hösis aamu ku varauduin siihen et meen kaveria jeesaa muuttopakkaamisessa ja mä kävin pienen kanssa juoksemassa kauppoja läpi. Piti ettiä nätti pullo et saa laitettua mehua siihen ja viedä lahjaksi. Kävin läpi about jokaisen nummelan kaupan jossa olis edes pieni mahdollisuus jonkinlaisen pullon löytymiseen. Ja lopulta ku luovutin jo ja menin hakee juustoa Prismasta ni siellä se hakemani pullo seisoi hyllyllä. Ihanaa kun löytyi!

Sit piti tietty käydä mammuteilla pyörähtämässä ku isännän palkkapäivä tänään. Ostin itelleni kumisaappaat, ihan Nokialaiset :D Edelliset onki jo reilusti yli 10 vuotta vanhat ja alkanu pikku hiljaa tuntua et ne vuotaa. Nyt on uudet :) Pääsee kokeilemaan sienimettään, että onko hyvät.

Meillä meni sit sen verran myöhään, että pikkumies sippasi totaalisesti autoon ilman lounasta. Sillä mahtaa olla kamala nälkä kunhan heräilee uniltaan. Ja just ku olin häsäämässä et lähetään sinne kaverin luokse ni tihrustin puhelinta ja siellä seisoo viesti ettei mun tarviikaan mihkään lähteä. Ei olis kyl voinu parempaan saumaan osua. Semmonen helpotuksen huokaus kyllä pääsi ettei tosikaan. Olisin tietty menny ku olin luvannu mut kyl helpotti.

Nyt voisin hetkeksi pötkähtää ku väsyttää ihan tajuttomasti taas. Huomenna ei ehi päivänokosia ottamaan ollenkaan. mitenkähän mä ikinä selviän huomisesta ku heti aamusta lähetään Helsinkiin. Minä ja nappulat mennään mun serkun perheen kanssa korkeasaareen ja sieltä äiteen synttärijuhlia viettää. Yhtä hulinaa huominen täynnä. Yö aollaan Helsngissä. Ja sit sunnuntaina iltapäivästä lupasin, et autellaan tätä samaista kaveria muutossa, jota nyt oisin menny auttelee.

Ens viikolla nukuttaa ;)

14.9.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...