miehelle lahja..

Ukolla on piakkoin synttärit ja taas sama ongelma; mitä lahjaksi???!!! Ja kohtahan se isänpäiväkin tulee ja joulu... Miehelle vaan niin hankala mitään ostaa kun ei käytä koruja, vaatteet jää pitämättä (ja on vähän tylsää ostaa aina vaatteita), ei harrasta kuin lenkkeilyä... Mieheltä ku kysyy, että mitä haluais, niin vastauksena: tietokoneen osia (on siis nörtti ) Mitä te ootte miehillenne ostaneet??? Varsinkin tuo isänpäivä on aika tärkee kun on miehelle ensimmäinen :)

14.9.2012
marjaana
marjaana

Mä meinaan ostaa ukolle isänpäivälahjaksi hierontalahjakortin. Joku muutama kerta tohon meidän naapuuriin Sittariin, siinä on joku urheiluhieroja niin sinne. Viimeks helmikuussa piti pähkäillä synttärilahjaa ja sillon ukko täytti 25v. niin pisin yllätysjuhlat ja kutsuin kaikki sen kaverit, hihihhi. :) Ja se oli kyllä kiva juttu, ukko tykkäs kovasti.

Mut en mä tiedä.. Mäki oon niin helvetin huono ostamaan lahjoja, ylipäänsä. Mut lahjakortti on aina hyvä.

14.9.2012
RJ89
RJ89

En mä osaa mitään tietokoneen osia ostella :)

Saakohan sellasia laattoja valkokultasena... siinä vois olla ideaa, jos kaiverruttais tytön nimen ja syntymäajan siihen, eipä pääsis isi vuosien saatossa unohtamaan tyttönsä syntymäpäivää ;) Tää vois olla isänpäivälahja...

Ja jos sitten jotain TSI-lahjakorttia syntymäpäiväksi...

Jouluna varmaan sitten vaatetta ja ehkä jotain kokkaukseen liittyvää, mies kun tykkää tehdä ruokaa :)

14.9.2012
marjaana
marjaana

Mä ostin miehelle aikanaan laattakorun jossa lapsen nimen alkukirjaimet, tai oikeestaan kolme laattaa kun odotin sillon kolmatta. Ei hänkään koru-miehiä ole, mutta kyseinen kaulakoru on pysynyt kaulassa siitä asti.

Olen myös tehnyt isänpäivälahjaksi Maailman paras Isi-paidan lasten kanssa.

Monesti lahjoiksi tarttuu vaatetta, pelejä jne. =)

14.9.2012
Suklizz
Suklizz

toi lahjakortti-idea olis aika kiva... mies ei vaan harrasta iltamenoja (ei juo ollenkaan) ja saa aina sunnuntaisin nukkua... mitähän sitä keksis....

14.9.2012
marjaana
marjaana

meidän ukkelilla on syndet kans ens kuun alussa ja aattelin ostaa sille kerranki jotain mistä se o höpissy, mut ei varmasti osais arvata et ostan :) elikkäs tilasin netistä sille dr.pepper tölkkipakkauksen, ku se on ihan himo dr.pepper:n kuluttaja ja harmittelee aina kun sitä ei saa tölkeistä kun niistä ois kivempi juoda kun saa kylmemmäks :) toivotaan nyt et tykkäis :)

14.9.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...