Perjantaiaamua! :)

Ihanaa ihanaa, vihdoinkin se on täällä! Perjantai ja karkkipäivä :D Mitäs mammoille tänään? :)

14.9.2012
riu
riu

huomenta päivää. kyl toi opiskelu tai lähinnä aivojen kapasiteetin käyttäminen enemmän ku normaalisti vissiin väsyttää, ku oon viime viikosta lähtien ollut tosi väsyny iltaisin :)

eilen menin sänkyyn KYMPILTÄ, ihan ennen kuulumatonta. mut aamusti jaksos noustakki kyl ihan hyvin.

mä pidän peukkuja että ei alkais sataan ,ei vielä näytä siltä, mut tytön tanssitunnit on viideltä ja meinasin sen 45 min käyttää tehokkaasti lenkkeilyyn. :)

14.9.2012
Mummy83
Mummy83

oohhoh. vaihtelin tossa lakanat joka sänkyyn, ja imuroin villakoirat makkarista :) nyt kun sais esikon kohta unille niin vois järjestää vähän kaappeja.

illalla ois pitkästä aikaa lohta ruokana ja mies lupas tehä sen. ei tarvi ite. esikko on ollu tosi kiltillä tuulella nyt 2 päivää ja itekkin olen näin ollu kivempi. tosi ihme. jos niiden närästyslääkkeiden myötä mulla ei kiristä hermoja niin helposti ja esikko vaistoo sen ja on itekkin levollisempi. varmaan.

14.9.2012
mustikka88
mustikka88

huomenia täältäkin :) meillä jo toinen pyykkikoneellinen myllää, kun kävi korjaaja eilen laittamassa koneen kuntoon :) tänään ei olekkaan muuta ohjelmassa kun ruuanlaittoo, roskien vientiä ja postin haku :) ja jos hyvä tuuri käy, tänäänkin tulee asuntotarjouksia, johan se mun ilmotus on kaks päivää ollu lehdessä :D ja huomenna on peräti yks asuntoesittely :)

14.9.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

huomenta. esikon vuoro tulla kipeeks, viime yönä heräs ja kauhee huuto eikä meinannu millään loppua kun lohduttelin sitä, oli ihan kuuma ja kai sitä sattui nielaiseminen kun aina valitti sitä. annoin maitoa niin aika tauoilla sen joi, mutta jäi nukkumaan kiltisti.

mä tässä mietin että mitä sitä tekis. onneks on perjantai. vähän eilen nauroin kun tuli se uusi sing along ohjelma ja sen jälkeen katoin kimmon ekan kerran ja ihan hyvältä vaikutti, sen naisen elämä sai mut taas onnelliseksi että olen ihan kiitollinen että ei ole rahaa niin paljon, on elämässä sitä jännitystä kun pitää miettiä rahaa ym. ja ihan kiva että tää kämppä on vielä aika vaiheessa seinien osalta, saa vielä suunnitella sävyjä ja sisustusta :D

14.9.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenia! Aina kun mä luulen että helpottaa niin poika muistattuu kuinka huonosti hän osaakaan nukkua. Kyllähän me tässä kaksi yötä jo nukuttiinkin että kaippa tässä taas jaksaa valvoskella.

Tänään olisi siivouspäivä koska huomenna mennään päiväksi mun isällle ja sunnuntaille en siivousta viitsi jättää. Viisuritkin kolottaa kaiken lisäksi mutta kaippa se päivä tästä. Illalla oli maha ja kohtu niin kipeä että jo pelotti onneksi se helpotti mitä lienee ollutkaan.

14.9.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 6-month-old toddler

Mielenkiintoinen yö takana... heräsin puol viideltä siihen kun ekaluokkalainen päätti ruveta lukemaan siihen aikaan... huoh, ei ihme et on iltasin vähä väsyny ku yöllä lukee...

 

Tänään pitäis viedä kierrätyskeskukseen pari säkillistä vaatteita...

Sitten tarvis koittaa tehdä tytön nimijuhliin kakunkoristeita, en tosin oo koskaan sokerimassaa käsitelly, saa nähdä kuinka onnistuu :)

Kohta lapset kouluun ja eskariin ja sitten laatuaikaa vauvan kans

14.9.2012
marjaana
marjaana

Minnuu väsyttää ihan älyttömän paljon, eilen oltiin teatterissa ja sen jälkeen oli kierrokset sen verran kohillaan ettei uni ihan heti tullu. No se kyllä nyt rankaisee :D

Tässä yritän potkia esikoista valmiiksi, koulutaksi tullee kohta hakemaan, ja sitte seuraavaksi pitäs viiä pojat tarhaan. Miulla itelläni on koulupäivä... plääh. No ehkä se siitä kuhan alkuun pääsee :)

14.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...