10kk laahaa jalkaansa kävellessä

eli meidän 10kk kuopus lähti nyt sitten kävelemään. MUTTA laahaa jalkaansa ihan kuin se ois laiska tai painava tai nojais vain sille jalalle. ei siis ole mitenkään veltto vaan enemmänkin jämäkkä. käyttää sitä jos taluttaa oikealta tai kengät on jalassa. mutta silloinkin laiskemmin mutta nostelee selkeömmin. ryöminyt ei ole koskaan ja konttaa hyvin ja silloin jalka ei jää jälkeen. tämä oli kun alkoi tukea vasten kävellä mutta nyt tuen kanssa kävellessä muistuu jo toinen jalka mukaan. netistä löysin viittauksia ainoastaan cp-vammaan ja hitto kun sain hepulin. mutta soitanko ajan kuitenkin neuvolaan???? vai katselenko vielä viikonpari?

13.9.2012
imppuliina
imppuliina

no nyt ei ihan ole kyse siitä että jalat menis miten sattuu vaan että toinen jää systemaattisesti jälkeen... jos tuo kompurois omiin tasuihinsa niin asia ois ihan ok. esikosta muistan ko kaatu omiin varpaisiinsakin... mutta nyt vähän jännättää ko pystyy tosiaan pyörimään 360 astetta oikeen jalan ympärikin ko vasen ottaa vaan askelta

13.9.2012
imppuliina
imppuliina

harmi vaan kun netti on jo luettu ja mieli järkkynyt :D mutta joo... ehkä mä soitan sen ekan paniikkipuheluni  neuvolaan :D tää jotenkin häiritsee minua tosi paljon..... vaikka oon ihan väsynyt ja mahollisuus ois nukkua niin tässä valvon ja mietin asiaa joka kantilta.

13.9.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...