Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

1,5v neuvolakuulumisia

Meillä tyyppi on nyt 1v5kk mut käytiin tuo puolitoistavuotisneukkula tänään, ensi viikolla on vielä lääkärikäynti. Meillä mittoja 11,34kg, 80,5cm ja pipo 47cm. Hirvee huuto tuli kaikista mittauksista. Junnulla oli vähän nälkä ni ei sit kaikki menny ihan putkeen. Saatiin MPR eli oireita odotellessa. Toivottavasti ei mene samoin kuin esikolla jolloin kuume nousi heti ja kesti viikon nousten aina iltaa kohden ja pahimmillaan oli 42 tai ylikin. Kommentteja tuli, jotta -Ottanut muutamia askelia itsenäisesti, muuten liikkuu peppukiitotyylillä -sanoo muutamia sanoja (joku kymmenkunta sanaa saatiin listattua) - juo kupista itse Myös syö itse mutta sitä ei vihkoon kirjattu. Tekee myös palikkatornin. Hoitaja oli aika otettu junnun taidoista. Katsoi myös että pojun seisonta-asento oli oikein hyvä. Pienen miehen mielikin parani kovasti kun sai sitten aamupuuron siinä sivussa kun oli piikitetty ja kiusattu muuten ja sitten enää puhua pulpatettiin hoitajan kanssa. Pois lähtiessä tuli taas itku kun hoitaja tuli liian liki. Taisi nyt jäädä hiukka kurja muisto tästä käynnistä. Vilkutteli kuitenkin ja sanoi heihei.   Mitäs muille vuoden -11 huhtikuisille kuuluu?

13.9.2012
misukka
misukka
2 years, 8-month-old toddler

Me jätettiin se MPR 1v:nä pois ku meil oli joku juttu just tulossa ja esikko oli viikon korkeessa kuumeessa sen rokotuksen jäljiltä. Ja vielä epänormaalisti niin, että korkea kuume nous heti samana iltana ja nosti sen kuumeen aina iltaa kohti. Pahimmillaan oli yli 42 lämpöö. Ei siis haluttu, et se rokotus pilaa juhlia tai mitä nyt silloin olikaan.

Tolle pienemmälle ei ole vielä tullut mitään. Mut ohjeessakin oli et 7-14 päivää eli jos jotain tulee ni tällä viikolla sitten.

Meillä on kanssa kiipeilijä. Nousee hyvin sukkelaan keittiöjakkaran alimmalle askelmalle, kiipesi näppärästi isovanhempien luona portaat ylös (meillä ei ole rappusia) ja oikein näpsäkästi kiipeää yhdelle sohvatuolille ja nyt jo tulee sulavasti alas sohvalta.

Meillä odotellaan kovasti kulmahampaita, ja ne toiset poskihampaat uupuu myös.

20.9.2012
misukka
misukka
2 years, 8-month-old toddler

Meillä oli tänään puoltoistavuotis neukku ja rokotuksia ei tullut kun kaikki tuli silloin 1v:nä. Ei tullut silloin mitään oireita neuvolahoitaja totes että jos tulee niin oli jo aikakin rokottaa. Meillä meno on kovaa herra kiipeää ja hyppii minkä kerkiää repii ja kiusaa siskojaan :) 

 Puhetta ei tule mutta ei ole tarvekaan jalat menee kovempaa tällä hetkellä ja kita on täynnä hampaita oisko nyt tullu kaikki mitä pitäs ollakin.

Miehen mitat oli 14,2kg ja 90cm. Äiti raasu pukenut miestä 74cm haalariin ei siis ihme että se on ollut hieman kittana :D

20.9.2012
Etana81
Etana81
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...