keskiviikkoaamua! :)

Onko muillakii vielä unihiekkaa silmissä? :D

12.9.2012
riu
riu

Jessus multa palaa kohta käämi tän veen liperon kanssa. Yhtä erroria ja tuplaa ja ties mitä muuta *ärrinmurrin*

12.9.2012
misukka
misukka

Päiveetä

Mä just laitoin pienen nukkumaan. Nyt siellä on sen verran hiljasta et ehkä uskaltaisin lähtee viemään pyykit kuivuu pannuhuoneeseen. Sit vois harkita taas tirsaamista iteki. Mut jos laittas kännyn huutaa vaikka puolen tunnin päähän ni tulis sit uni silmään illallakin. Eilen olin vielä yhentoista aikaan ihan pirteenä eikä uni tullu millään ku nukku puolentoista tunnin päikyt sillon päivällä.

On tää sekopäistä. Jos en nuku päivällä ni illalla sammun ku saunalyhty jo ysiltä ja sit jos nukun kunnolla ni vielä kahentoista pintaan jaksaa keikkua.

12.9.2012
misukka
misukka

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

12.9.2012
misukka
misukka

Täällä kaksi väsynyttä ihmistä; kuukauden ikäinen yliväsynyt tyttö ja sen äiti..

Likka siis heräs kuudelta aamulla eikä oo suostunu sen jälkeen nukkumaan, käytiin tuolla vesisateessa vaunuttelemassakin, mutta ei... Viime yökin oli taas niin rikkonainen, tahtois päikkäreille... kahden tunnin päästä pitää jo hakea tyttö eskarista, ettei tässä varmaan mihinkään päikkäreille ehtiskään...

12.9.2012
marjaana
marjaana

Huomenta

Nyt ei taida irrota enempää...

12.9.2012
misukka
misukka

Huomenia! Poika nukkui 8h putkeen omassa sängyssä. Mä olin hereillä kolme kertaa ja on se kumma kun joka kerta täytyy sitten nousta vessaan. Tulee taas koko raskauden huomioida että vessa on koko ajan lähellä. Täällä tulee vettä kuin saavista kaatamalla joten se ainankin aamu ulkoilusta.

12.9.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 6-month-old toddler

hahahah jii :DDDDD Sitä on virkeenä lähetty keskiviikkoaamuun :DDDDD

Nea toivotaan että sen verran ois kuivaa keliä että pääsette sinne leikkipuistoon. Ja älyttömän hyvä että sait nukkua kunnolla!!! :)

12.9.2012
riu
riu

oho, tälle päivälle taisi sijoittua se intiaanikesä nyt sitten: lupaa 20 astetta lämmmintä tälle päivää :O

12.9.2012
riu
riu

Voin kertoo että miulla ainakii on sitä unihiekkaa silmät ihan täynnä. Kouluun pitäs mennä ja innostus on ihan nollassa. Tule jo viikonloppu! :D Meillä isimies on iltavuorossa joten miulla on ihastuttava ilta laste kanssa keskenään tiiossa. Jotenkii semmonen tunne että tänään käyvään ajoissa nukkumaan :D Mitäs muitten keskiviikkoon? :)

12.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...