tirjantai-iltoo :D

Miäs kuuluu? Hah mie olin tänään aiemmin ihan keskiviikossa, ennen ku karu totuus valkeni :D

11.9.2012
riu
riu

Iltoja

Meillä just syötiin iltapuurot ja kohta pitäis viiä nappulat pesulle. Isäntä lähti viideksi naapuriin rakentelee maneesiin päätykolmioita ja tullee sieltä kai jossain vaiheessa.

Pienempi tökkii mua nenään, repii korvasta ja taputtaa päähän. Opettelee sanoja ja äänteitä kovasti. Osottaa jotain paikkaa ja mun pitää kertoa mikä se on :D Kaverilta tulee jo pää ja nenä on neää. Tietää missä on nenä ja korva kun kysyy.

Nyt pitää leikellä esikon kynnet. Ne piti leikellä jo eilen mut unohtu.

11.9.2012
misukka
misukka

ei perhana tipihii... taijan käyvä kostoksi leikkaamassa sittenkii naapurin puolelta pois :D

Mie ite haaveilen rinkelistä, se on hyvvää kun vaan kaks kertaa vuoteen sitä syö :D

Jonna joko teillä tauti helpottaa?

11.9.2012
riu
riu

meinasitko tipihii markkinoille? Uuu jea ja torstaina alkaa myös ne mammuttimarkkinat :D Tervetuloa karsimaan meijänkii puskat XD Siis naapuri on istuttanut jonku saakelin puskan tasan rajalle, vaikka siinä pitäs olla metri vai puoltoista väliä. Nyt se halavatun puska leviää meijän pihaan ja ai tsiisus ku se veetuttaa. Pittää kysyä kun niitä millon näkkee että saisko sitä leikata, taikka leikkaan vaikka ei saiskaan kun ne oksat rellottaa meijän puolella ihan täysiään. Hyvästi siis naapurisopu X)

Ninnup ihana tuo väsymys X) Miulla on isompi lapsi ollu jo sen verran isompi että kun oon viimesellä kolmanneksella ollu raskaana ja tosissaan vähän väsynyt niin toinen on viihtynyt jo vähän telkkarin edessä. Äiti on saannut koomailla sohvalla melko rauhassa :D

Mummy voittehan työ varmaan jäähä vielä sen uimakoulunkii jälkeen sinne polskimaan? Tosin jos 40 minuuttia ui tehokkaasti matkaa niin ihan taatusti käy voimille :D

11.9.2012
riu
riu

Mä oon jostain kumman syystä torstai fiiliksis ollu koko päivän, ajatellu et huominen ja sit on viikonloppu! pah..

Tytöl oli uimakoulu ekas kertaa tänään ja tykkäs tosi kovasti. Ja kun vanhemmat "joutuu" ne pukuhuonejutut yms tekeen kuitenki ni meinasin et mäki meen täst lähin sillä välin uimaan. Se vetäjä ehdottiski sitä hyvänä tapana kuluttaa se 40min mitä uimakoulu kestää. Ku meinadin et jos sen 40min aikana joutuis ite riisuun ja pukeen ni ei uimisel jäis oikein aikaa. Mutku tosiaan saa tehdä tytön kans noi ennen ja jälkeen ni on koko 40 min aikaa uida.

Jos pikkuisen lukis ja ysiltä näyttis tulevan Ghost - Näjymätön rakkaus Liviltä, ni tuijottelis sitä vastapainoksi. :) mies kokkaa ruokaa ni ei sitäkään tarvii tehdä.

11.9.2012
Mummy83
Mummy83

mie en tajua miksi miulla on nykyään ruoka aina näin myöhässä... Nuudelia vaille valmis, että ihan kohta syyvään, mutta silti tuntia myöhempään ku oli tarkotus X) No syöpähän lapset reippaammin kun niitä ensin pittää vähän nälässä :D

Tännään on ollu aivan ihana syyspäivä! Semmonen aurinkoinen mutta vähän kirpakka, ihan huippu! Koulukaverit on nyt paistamassa makkaraa yhellä laavulla ja vähän harmittaa kun en voi olla mukana. Etenkii  ku se oli miun idea :D Mutta siis ihan uskomattoman hyvä keli sattu siihen hommaan :)

11.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...