Pilleristit, voiko menkat alkaa näin?

On siis tovi kun oon pillereitä syönyt niin en oikeen muista kuinka tää toimii.. Mutta mutta, torstaina olis liuskan viimenen pilleri, ja nyt alko menkat. Tai niin ainakin toivon että on menkat eikä mitään muuta (tietämätön keskenmeno). Voiko näin olla, että alkaa pari päivää ennen kun edes liuska loppuu? Soitanko perhesuunnitteluun? :D

11.9.2012
RJ89
RJ89

mulla ainaki sillon ku söin pillereitä, alko ne menkat sen 2-3pvä ennen seuraavan levyn alkua, tiiä sit onko normaalia tai ei, mut näin kuitenki oli joka kerta :)

11.9.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Joo siis oon nyt ekaa liuskaa parin vuoden tauon jälkeen syömässä, ja sillon aikoinaan meni juurikin niin että pe vipa pilleri ja ti tai ke alko vasta vuoto. Siksi tämä on kovin kummallista. :D Ja nää on nää Yasminellen korvaavat, muistaakseni Tasminetta nimeltään? Ja Yasminelleja söin siis n. 6v ennen raskautta.

Mutta selkää on jomotellu sitä mukaa läpi päivän että menkat nämä onneksi taitavat olla, jomotuksin katosi ihan itsestään. :) JEE!

11.9.2012
RJ89
RJ89

itellä meni ainakin jonkun aikaa että menkat tuli vasta sitten taukoviikolla. usein alkoi ennen taukoviikkoa. mulle sanoivat että ihan normaalia että menee jonkun aikaa että kierto ja ehkäisy rupeavat menemään oikein.

11.9.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...