muita tahranpoisto-aineita kuin sappisaippua? :D

Pojan hupparissa on hirveet tummat läiskät ja oon niitä nyt pari päivää sappisaippuassa lilluttanut, josta syystä nyt lähteny pahimmat ja tummimmat kohdat huomaamattomimmiksi, mutta edelleen näkyy esim. hihassa jotain tahraa.. :/   Tuota vois jo nyt käyttää ihan arki-paitana, mutta olis upeeta, mahtavaa jos joku keksis millä noi kaikki loputki sais pois (ilman että ruskeat värit lähtis pahasti haalistumaan :D)   Eipä kantsis kiireessä kirpparilta vaatteita ostella, niin tältäkin tahranpoistofarssilta oltais säästytty... -.-

11.9.2012
Halitintti
Halitintti

Saa koneen laittaa samantien päälle. Mä jätän suihkittavat viimeks ja suihkin ne ja lyön koneeseen ja koko komeuden huutamaan kolmeks tunniks.

11.9.2012
RJ89
RJ89

pitääkö tuon Vanish suihkeen antaa kuitenkin jonku minuutin vaikuttaa, vai saako koneen laittaa samantien päälle?

11.9.2012
Halitintti
Halitintti

Mä suosin pinkkiä. Vanishia siis. Löytyy sellanen pinkki suihkepullo mitä siis suoraan tahralle suihkitaan ennen koneeseen menoa (saa olla max. 5min ennen koneeseen menoa) ja sit Crystal White. Jälkimmäisen tahranpoistopätevyyttä en vielä osaa kunnolla sanoa, mut toi suihke on ihan huippua! Monesti on hermoperseenä tullu niskapaska vaatteet vaan heitettyä jonnekkin kuivumaan ja sit sitä laittanu ilman minkään sortin huuhteluita kakoille ja koneeseen niin ei jää edes kakalle tunnuksen omaista rasvatahraa. :) Kaiken lian (paitsi pari vuotta vanhat maitokahvitahrat) oon saanu pois vaatteista tolla, ja toi on riittosa, oon ostanu sen ömm... Vuosi sitten? Ja sitä on reilu puolet vielä ja joka koneellisessa on jotain suihkittavaa. :)

Mustikkatahrat oon sit varmuuden vuoks ensin kaatanu kiehuvalla vedellä ja sit vielä koneeseen mennes toi tökötti. Mut mm. porkkana lähtee ihan vaan suihkimalla.

11.9.2012
RJ89
RJ89

mäkin oon kyllä omista lastenvaatteista saanut noi tahrat pois, mutta tän hupparin menin kankaan kuvioon rakastuneena ostamaan ilman sen kummempia kunnon tarkastuksia, ja se olikin vähän vikatikki. Rinta on ihan suoraan sanottuna p***anen! Vetskarin vierusta oli ihan tummanruskea (oikeesti pitäis olla valkonen) ja nyt sain tosiaan sappisaippua maratonin avulla tuon tummuuden 1/3 siitä mitä se oli ennen pesua.

11.9.2012
Halitintti
Halitintti

Mulla tuli harmaisiin housuihin lintsillä semmoinen rasvatahra joka tuntui ettei lähde millään. Liottelin sappisaippuassa ja pesin jos vaikka millä, mutta tahra jäi. Vaaleni kyllä mutta ei lähde millään pois. Nyt kun niitä housuja on muutaman kerran pessyt ni kyllä se tahra vaalenee joka kerta. Mut tuskin koskaan lähtee kokonaan pois.

Toivotaan siis, ettei se tahra ole teillä yhtä itsepintainen tai kovin pahassa paikassa että häiritsee hirveästi.

11.9.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...