Pinnasängystä junnusänkyyn.

Mä oon nyt tänään kuluttuna aivan tosi paljon aivosoluja tähän aiheeseen. Ollaan siis saamassa muksun kummitädin muuttaessa toinen sen tenavien päästä vedettävistä sängyistä. Mietin vaan sitä että kun toi meidän ukko kun herää yöllä, niin se nousee poikkeuksetta istumaan sängyssä. Niin pysyykö se tenava sielä junnusängyssä kun unissaan nousee ja möykkää (ettii tuttia ja unipupua ja taistelee peiton kans) sielä aikansa? Olisko parempi odottaa niin kauan että niitä heräämisiä on ihan oikeesti sen max. yks yössä, mieluiten ei ollenkaan (nyt niitä on siis terveenä max. 2 ja kipeenä/hammasjuttujen kanssa voipi olla 10) vai hä? :)

10.9.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Marika: Meillä esikko siirty omaan huoneeseen jossain kahden ja kolman kuukauden välimaastossa. Kuopus siirtyi isoveikan kanssa samaan huoneeseen vuosikkaana. Taisin turhaan pelätä et herättää huudollaan tuon isomman. Ku ei tuo herää vaikka pommi putois niskaan.

12.9.2012
misukka
misukka

ninnup, hei joo! Justiin tollasta oon miettiny et mun aivojen lisäturvaksi hankkia sellanen lisälaita! Ja joo, ukko kulkee joka viikko Tampereella niin "äkkiäkös" se juoksee koko Ikean läpi yhden laidan takia. ;b

Ja Marika, meillä on nukkunu omassa huoneessa jo 5kk ikäsestä, meillä ei siis tota ongelmaa ole. :b

 

Ehkä mekin tässä nyt tovi vielä odotellaan, kun ei kiipeile sieltä vielä pois. Aamulla nousee kyllä seisomaan, mutta vasta kun sinne mennään avaamaan verhoja sun muuta.

11.9.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Meillä poika oli 2v kun muutettiin uuteen kotiin. Ensin nukkui pinneksessä meidän makkarissa niin kuin vanhassa kodissakin. Sitten siirtyi omaan huoneeseen edelleen pinneksessä. Sitten jatkettava tuotiin siihen rinnalle ja poika itse halusi siirtyä siihen.

Pinnikseen poika nukahti itsekseen. Nyt pojan sängyn vieressä täytyy istua 5min-15min. Poika yrittää karkailla vain jos hänen pitäisi nukahtaa yksin. Yksin nukahtamiseen tuntuu liittyvän pelkotiloja joten siitä asiasta en sterssaa. Pojan nukkuminen vaihtelee. Jos herää yöllä niin tulee meidän väliin nukkumaan. Joskus harvoin nukkuu aamuun asti omassaan. Nyt ollaan tehty 4kk viimeisiä neljää hammasta ja tämä todellakin vaikuttaa nukkumiseen.

11.9.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 6-month-old toddler

Meillä esikko siirtyi reilu 2-vuotiaana jatkettavaan ja ihan siksi kun halusin, että pääsee itse yöllä vessaan ku jäi vaipat pois. Muutoin olis hyvin voinu nukkua pinniksessä iät ja ajat ku ei tuo osannu sieltä pois kiivetä.

Nyt ei olla suotu vielä ajatustakaan pienemmän pinniksestä poissiirrolle ja ikää on 1v5kk. Varmaan ainakin ekat pari kuukautta tulee tuleva vauvakin nukkumaan kehdossa ni pinnistä tarvitaan ehkä ens kesäkuussa :) Sit on tuo meiän nykynen pieninki jo yli 2v.

11.9.2012
misukka
misukka

meillä siirtyi 1v3kuisena. ihan sen takia kun oli niin kova kiipeilemään että oli riski jättää se pinnikseen kun yritti kiivetä pois sieltä ja työnsi sen aina pois seinästä ym... ja siinä junnu sängyssä on laita melkein koko sängyn pituudelta, semmonen aukko siinä on että pääsee itse pois sängystä ettei kiipeä sen laidan yli :D meillä se nukkui silloin yöt melkein kokonaan kun pinniksessä oli, ei havaintoja heräämisistä kun on eri huoneessa. mutta nyt kun on tuo junnusänky joskus joudun menemään keskellä yötä nukuttamaan uudestaan..

11.9.2012
mustikka88
mustikka88

Nojoo, olishan toikin mahdollista että ne molemmat sängyt tuola olis.. Ja uskon kyllä että osaa pois tulla oikein päin, onhan toi tyypperö kiipeilly sohvalle jo ties kuinka kauan. :)

11.9.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

meillä on menny jatkettavaan sänkyyn sitten kun ei ennää mahu häkkisängyssä olemaan. Ihan vaan sen takia kun ne sinne häkkisänkyyn asettuu nätisti unilleen (henkiset rajat :D) kun taas jatkettavasta hyppää muutaman kuukauden ajan koko ajan pois ennen ku nukahtavat suunnilleen pystyyn... Mie oon niin laiska ja mukavuudenhaluinen että siksi näin :D

10.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...