Iltoo mammat! :)

Kas sehän on muanantai :D Vai onko..? :D Mie oon huomannu että se on aina hyvä teiltä varmistaa :D Mitäs teijän iltaan kuuluu? :)

10.9.2012
riu
riu

iltaa, täällä niiskuttelen ja vaikeroin. mies unohti ostaa buranaa apteekista, perskele.. esikko nukahti äsken sohvalle, ei nukkunu päikkäreitä :D

vois itekkin juoda päivän ekat kahvit. ei oikein flunssasena tee mieli kun ei maista mitään.

10.9.2012
mustikka88
mustikka88

Iltoja! Eka ultra takana, kaikki näytti hyvältä. Kätilökin oli todella mukava. Käytiin miehen kanssa ultran jälkeen pitsalla ja vastapäätä leluliikkessä oli ale joten sorruin ostamaan pojalle 10€ puisen ambulanssin se on palikoista koottava ja pyörätkin pyörii hyvin.

Nyt mies kattoo leffaa ja mä istun koneella kohta vaihdetaan. Pyykitkin kutsuu ripustajaa pikapuoliin.

10.9.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 11-month-old toddler

riu: eskarissa tuo meiän isompi vasta on. Ja isukilla aina tosi kiitollinen tehtävä hakee se kotia, ku junnu huutaa ja vastustaa, potkii ja juoksee karkuun. Minä ku meen hakee ni lähtee ihan mukisematta. Tai no pientä urputusta kuuluu mut lähtee kuitenki ihan siivosti kotia.

10.9.2012
misukka
misukka

Iltoja. Pieni pyörähdys kotona, vituttaa niin maan *&%$&&sti, meen purkaa aggressioita kaverin kans pelaamalla sulkkista.

10.9.2012
Mummy83
Mummy83

oi savulohta... :P Nam! Se on kyllä tosi hyvää :) Jokos misukka se teijän poika on koulussa?

Jonna miulla oli taas matikkaa tänään ja oon pihalla ku lumiukko. Mie mitään yhtälöitä ossaa laskee... Se opettaja huokaili ja yritti neuvoo, mutta en silti ymmärtänyt. Vähän vaan hävetti :D Mutta eihän niitä oikeesti tarvii ikinä oikeessa elämässä! Tai mie en ainakaan oo tarvinnu... ´Vaikee tarvita jos ei ossaa :D Että onnee vaan meijän opintoihin sitte :D Mie luulen että handlaisin tuon latinan paremmin ku matikan :)

Mie sain kirjotettuu taas pätkän tehtävää, ja taijan lähtee hakemaan pojat. Sitte grillataan ja nurtsi pittää leikata vielä kerran tänä vuonna. Onhan siinä jo yhelle iltaa :)

10.9.2012
riu
riu

Kaippa se muanantai lienee :)

Mulla olikii tuo pienempi kotona tänään, ja on koko viikon, ku meiän pph:lla on tasotusvapaaviikko. Eipä tässä mitään suurta ja ihmeellistä. Siskonmakkarasoppa kiehuilee hellalla, kohta päästään syömään. Isäntä lähti tekemään tulia, että päästään kokeilemaan kalan savustamista. Minä kävin hakemassa kalliin pyrstönpätkän tänään kaupasta. Loppuviikosta sitten savustetaan kokonainen lohi että saapi mun äitini tuoretta savukalaa synttäritarjoiluihinsa lauantaina.

10.9.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...