aukkosi sivistyksessä, koskien elokuvia, musiikkia tms?

penskana hävetti  myöntää ettei koskaan ollut  nähnyt aristokatteja, pientä merenneitoa tai dalmatialaisia piirrettynä. aikuisiässä hävetti ettei ollut koskaan nähnyt yhtäkään star warsia. noh, sittemmin olen kaikki ne katsonut, mutten muista yhdestäkään mitään:D eivät todellakaan olleet mielestäni edes kahtomisen arvoisia  xD koskaan en myöskään kahtonut kummelia, siksi olin luokan ainut joka ei ymmärtänyt niitä typeriä vitsejä ja kummeli-imitaatioita.  helpointa oli vain nauraa mukana  ja olla kuin  oisi ymmärtänyt mistä oli puhe:D

9.9.2012
Blanco
Blanco

nyt tuli yksiaukko lisää; myönsin eilen miehelleni ettenole nähnyt yhtään "paluu tulevaisuuteen"-leffoja:DD

11.9.2012
Blanco
Blanco

Nii ja piti lisätä et meil on miehen kans ollut suurimmat "kulttuurierot" just tällä saralla kun se ei voinu ymmärtää millään kun en tienny sillon ku alettii seurusteleen et missä kaikissa kokoonpanoissa Lionel Ritchie on ollut mukana tai nähny jotain Barbershopia :)

Muuten sivistyksessä ni mä rakastan historiaa ja maantietoa, mut nykypäivän tapahtumists en jaksa aina olla ajan tasalla :) ja Suomen maantieto on välillä TODELLA hakusessa :)

9.9.2012
Mummy83
Mummy83

Mä en taida edes viitsiä miettiä millaisia aukkoja mun tuon kategorian sivistyksessäni on. SUURIA! Ja se siitä.

9.9.2012
misukka
misukka

Mä oon kattonu 1995-2007 ihan sairaasti leffoja, teininä käytii kaverin kans kahdesti viikos leffassa ja pidettii omia leffailtoja. Kauhuleffat on osittain pimennossa, uinu uinu lemmikkini oon nähny, samoin screamit ja pati muuta, mut esim. hohto löytyy hyllystä mut en oo pystyny kattoo. Psykoa myöskään, vaikka sen Christian Balen American Psyko version oonki nähny.

En oo kattonu yhtäkään Kill Billiä :) mut sit taas paljon 20-60 luvun leffoja :) mä rakastan musikaaleja mut West Side Storya en o kattonu loppuun.

Musiikista sanotaan et seurustelukumppanit on aika hyvin saanu mut tutustuu uusiin genreihin kuten house/trance, suomihiphop ja 60-70-luvun musiikki. Lisäks mä oon aina kulkenu laput korvilla ja kokeilunhaluinen musiikin suhteen, CD hyllystä löytyy sopusoinnussa Tupacia, Guns n Rosesia, Elvistä, Abbaa, Backstreet Boysia, En Vogueta ja Aquaa :)

ainoa vähän oudompi on semmoinen Bob Marley reggae :) Janis Joplinilta en osaa nimetä yhtään biisiä vaikka tietäisin ehkä biisin jos kuulisin. Metallicalta osaan nimetä kolme biisiä :)

9.9.2012
Mummy83
Mummy83

Mä uskon että mun aukot on ilmestyneet näin aikuisiällä tai hyvin siinä kynnyksellä. En oo nähnyt koskaan alusta loppuun kaikkia Pirates of the Caripianeja (huomatkaa hyvä enkun kirjotus :D) ja tämä aina toisinaan aiheuttaa kanssaeläjissä ihmetystä.

Musiikissa en myönnä että omistan hirveen suurta mustaa aukkoa, aikahyvin oon saanut (lue: joutunut) elämäni aikana kuunnella ihan sitten laidasta laitaan musiikkia. Äiti on aina nauranut kun osaan Iskelmän kaikki piisit ulkoa.. Mistähän lie johtuu? :D

Kirjoja en oo puolestaan koskaan lukenut, eli sieltä löytyy yks universumin kokonen aukko. Edelleen mun kokemuksella paras kirja on Rakas Mikael.. :D

 

Mut sit taas toi mistä Marika laitto, kattaus ja oikea järjestys syömiseen niin ne on mulla hallussa, oli jo ennen kokinopintoja. En tokikaan tiedä mistä, kun ei meillä oo ikinä niin katettu pöytää. Ja etikettipukeutuminen on myös aika hyvin hanskassa niiltä osin miltä on tarvittu tähän mennessä. :)

9.9.2012
RJ89
RJ89

up

9.9.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...