mistä huomaa tulleensa vanhaksi?

1. Kun missit, jotka ennen oli kaikki omanikäsiä, ovatkin nykyään kaikki ihan teinejä. 2. kun lapsivapaa ilta  ei enää tarkoitakkaan uloslähtöä ykköset yllä,  vaan sohvalle nukahtamista ennen illan pääleffaa. 3. kun meikkiosastolle meneminen  tarkoittaakin yhtäkkiä sekasortoa, samantyylistä, kuin miehen laittaisi hakemaan siivettömiä pitkiä kolmen tipan yösiteitä. 4. huomaat käyttäväsi toistuvasti aloitusta "sinun  iässäsi minä..." tai "kun minä olin nuori.." tai "meidän aikana..." 5. erehdyt elektroniikkaosastolla kysymään uusimpia Walkmaneja, APS-kameroita  tai mitä kaikkea uutta tietokonepeliä on  ilmestynyt disketeille. 6. jaksottelet aikaa ennen ja jälkeen zernobylin, 90-luvun laman, tai aikaa jolloin michael jackson oli vielä valkoinen. 7. muutat hinnat edelleen  markoiksi. 8. yllätät itsesi pohtimasta kerta toisensa jälkeen, osaisivatko nykypäivän kersat rakentaa käpylehmiä. 9. yllätät itsesi toistamasta sanaa "nykypäivä". 10. erehdyt sanomaan ääneen, että  olet nähnyt tämän leffan juuri, tai no, ei-niin-kauan-aikaa-sitten, tarkalleen ottaen 12 vuotta sitten.

8.9.2012
Blanco
Blanco

Huomenia!

Olipas hauska juttu näin aamutuimaan.

Ite en tunne vanhentuneeni sen jälkeen ku täytin 18 wee (henkisesti), (siitä on jo 10 vuotta), mutta tänä syksynä tuli tunne että oonko rupsahtanu ja sitä kyselemään sitten mieheltä, joka ei uskaltanu sanoa juuta ei jaata. Ehkäpä tunne tuli siksi ku lähestyn kolmeakymppiä ja tyttö on vuoden, tuli tarkasteltua itseä peilistä tarkemmin ja katseltua kuvaa jossa olin parikymppinen, ei ehkä olis pitäny. =)

Mieheni 80 wee mummolta kysyttiin onko hällä jotain sairauksia, niin mummo siihen että "Ei ole, kyllä sitä sitten vanhana kerkeää sairastaa". Koska sitä sitten oikeastaan on vanha?

10.9.2012
Mirjami11
Mirjami11

marika38, ihan totta:D! ennen  sitä aina mietti  että ne vm88:t on ihan skidejä, mutta sit sitä tajuaa että vm94:kin  ajeleejo omilla autoillaan:D

9.9.2012
Blanco
Blanco

Kun jotain mikä tuntui et tapahtus eilen, onki tapahtunu kaaauan aikas sitten. Esim 9/11 iskut tuntuu et niistä oli pari vuotta ja oikeesti yli 10! Monet leffat, mies just kysyi jotain viime aikaista leffaa minkä olisin kattonu ja sanoin jonku kolme vuotta vanhan :)

Kun jotkut futarinpelaajat tai julkisuuden henkilöt joita luulet vuoden pari itsräs nuoremmiksi, onkin syntynyt 199x

8.9.2012
Mummy83
Mummy83

tai että sama tukkatyyli on ollut käytössä jo viimeiset 15 vuotta:D

8.9.2012
Blanco
Blanco

mistä työ ootte huomanneet ikääntymisen, jos siis olette:)?

8.9.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...