Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Uniriepu.

Sideharsosta on kaikille meidän lapsille synntynyt unikaveri. Kutsutaan sitä hipsuksi. Hipsu on aina mukana, myös vaipanvaihdossa. Sitä voi rutista, lutkutta, vedä silmille ja annta turva. :)

7.9.2012
Tiux
Tiux

misukka: niinhän se varmaan on..Luin kans jostain että vauvat automaattisesti kääntävät pää sivulle jos ovat mahalteen ja laittavat pään alas, niin ei tä meidän kaveri ainakaan sitä vielä tee..

26.9.2012
Jack2012
Jack2012

Jack

Kyllä noi nappulat yleensä osaa työntää sen pupun tai liinan pois päältään. Ihan oon huomannu et meidän pieni ensin vetää sen pupun naamalleen ja sit ku uinahtanu ni tönii vähän kauemmas.

26.9.2012
misukka
misukka
6-month-old baby

Onpa kiva tietää, että muillakin on lapsia, jotka ei unikavereista perusta. Esikoinen tykästyi unikavereihin vasta reilu 2v:nä ja kummallekaan en ole saanut riepuja tai pehmoja kaveriksi ja turvaksi vauvana.

26.9.2012
Tiituli82
Tiituli82

Voiko käydä mitään vauvalle jos se vetää unipupua naaman päälle?

26.9.2012
Jack2012
Jack2012

meillä on unihanskat, yrittäny päästä niistä eroon ku jäävät kohta pieneksi mutta ei pojulle kelpaa rätti eikä pehmolelu.. onnellisena hanskoja lussuttaa ja hinkkaa naamaansa nukahtaessaan :)

26.9.2012
majezki
majezki
2-year-old toddler

meillä ei esikolla oo ollu ikinä mitään ylitse muiden juttua mutta tuon pikku ukon pupu... se on ollu sillä syntymästä asti ja voi luoja ku se on kauheen näkönen!! pari reikääki siinä jo on mutta ei voi lähtee ees kauppaan ilman että kuuluu : äiti, missä minun pupuseni on? =)

26.9.2012
memmu
memmu

Esikolla ei ihan pienenä ollu mitään harsoja eikä leluakaan. Ekan unilelunsa jonka koki tärkeäksi, sai joskus  2-vuotiaana. Sitä enenn vähät välitti mistään pehmoista. Kuopus taas tykkäsi ehtken pitää harsoa silmillään nukahtaessa mut ei se harso vetänyt vertoja pupulle jonka sai jo viikon vanhana kummeiltaan. Ja se pupu näyttää  siltä että sitä on TODELLA rakastettu. Esikon hauvakaan ei oo niin kulahtanu :)

26.9.2012
misukka
misukka
6-month-old baby

meillä on ainupupu, muttei hän oikeen perusta mistään unijutuista, nukkuu ihan tyytyväisenä ilman mitään. pupu pyörii siellä mukana, varoiksi jos joku yö hän vaikka sen tarviskin.

26.9.2012
Marika38
Marika38

Meillä on lapsella tuommonen Mamas&Papas uniliina http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/5502/pl omassa sängyssä nukkuissa sitä pitää :-)

8.9.2012
pelargoni1
pelargoni1
3 years, 11-month-old toddler

meillä on molemmilla pojilla sellaset lindexiltä esikon vauva-aikana ostetut pikkupeitot. mitä lie fleecentapaista ne onkaan. tärkeitä ovat molemmille edelleen, eikä tosiaan unia voi kuopus aatellakkaan ilman peittojansa.

8.9.2012
tipihii
tipihii
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...