Huomenta mammat! :)

Mitäs perjantaiaamuun? :)

7.9.2012
riu
riu

Hyvvee päevee!

Mulla oli tänään käynti auton kanssa volkkarilla lentokentän kupeessa. Meitä häiritti kun öljyä kulu meidän mielestä paljon ja nyt sit 3vk sitten oli vetässy jäähdyttimen nesteet nolliin. Onneksi on takuuvaihtoauto ni kattelivat nuo jutut ja tänään kävin öljynmittauksen toisessa osassa ja totesivat et kyllä siellä vajausta oli. Että vissiin joku tiiviste vuotaa. Ja jäähdyttimen ritilä näytti mekaanikon mielestä siltä että se vuotaa alareunasta. Nyt ku oli kuuma kone ja neste ni ei vuotanu. Nyt sit ootellaan sen myyjän soittoa joskus ensi viikolla, että mitä tuolle lähetään tekemään. vw-autohan ei ole edes skoda-huolto ni voipi olla että joutuu vielä vw-auto maksumieheksi metroauton suuntaan.

Onneksi itelle ei pitäisi tuosta tulla mitään laskua. Jotain hyvää.

Nyt mie kävin sit kuitenki kuolailemassa VW Tourania. Siinä olis erilliset takapenkit ni helposti mahtuis 3 turvaistuinta sinne vierekkäin. Octaviassa voi mennä säätämiseksi että saa kaikki mahtumaan. Onneksi se nyt ei ihan vielä ole ajankohtaista. Ehtii vielä.

Puolentoista tunnin päästä pitäis hakee nappulat hoidosta. Jaksaiskohan sitä käydä laittamassa tulet pannuun että voi taas pyykätä vähän. Ja kuoria potut, että tekis kalasoppaa.

7.9.2012
misukka
misukka

Jee patterit on nyt kunnossa. Aika hyvin 3 miestä kävi yksi mittasi lämpötilat joka huoneessa, yksi ruuvasi termostaatit paikalleen ja yksi seisoi eteisessä olikohan se pomo. Viime viikolla ei oltu kotona kun kävivät ja lattia oli täynnä kurasia kengän jälkiä. Nyt kun oltiin kotona niin jättivät kengät eteiseen. Kun mies tulee töistä niin tämä mamma lähtee yksin ruokakauppaan että pääsee edes hetkeksi itsekseen täältä kitinästä.

7.9.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 3-month-old toddler

huomenta päivää! me käytii cittarissa ja siel on jotkut lasten päivät. saatiin kassalta ilmasiks autoon aurinkosuojat ikkunoihin ja sellanen pikku vauvalelu. ostin sauruxien levyn 3e:lla ja kotona laitoin soimaan niin ''vauvakin'' oli ihan innoissaan, ei ruokailusta meinannu tulla mitään kun heilui syöttötuolissa :)

illalla pitäs hakee uusi telkkari, miehelle kauluspaita ja jotain pientä vielä. huomenna sitten ystävien häitä juhlimaan ilman lapsia. ajateltiin ihan suosiolla laittaa hoitoon ne kun viime kerrasta ei sitten tullu yhtään mitään. eikä noin pienet tajua vielä mitään tommosista niin menköön mummolaan :D

7.9.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenia! Levoton yö takana ja väsyttää. Saisi ne hampaat kohta puhjeta kun niitä on jo 4kk tehty. Koko päivä täytyy olla hälytys valmiudessa että koska patterien korjaajat soittaa ovikelloa. Oikeen mihinkään ei taideta jaksaa lähteä kun siellä tota vettäkin satelee ja poitsulla valuu nenä.

7.9.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 3-month-old toddler

Oikeesti..3päivää tuskalla revitty pojat päiväkotiin,kun eivät jaksa herätä ja nyt kun sais nukkua niin ne oli hereillä toooosi aikasin..äiti ois halunnu nukkua=D

Onnex on tuossa puistossa treffit kaverin ja sen lapsien kanssa..sinne kohta raahaudutaan..ensin paljon kahvia=)

7.9.2012
huiskutin
huiskutin

voi jii, niinhän myö aina ollaan :D Ja tosiaankin tgif! Meinasin laittaa ihan naamakirjapäivitykseksikin ;D

7.9.2012
riu
riu

Tsiisus että mie vihaan perjantaiaamuja, joutuu nääs herräämään aikasemmin ku muina aamuina X) Mutta kyllä tää tästä kun vaan saa silmät auki :) Mie yritän hoputtaa tyttöö kouluun, kohta otan pojat käsittelyyn ja itekkii ois oltava kasin maissa siellä. Mieluummin jäisin kottiin X)

Tais olla aika kylmä yö kun sisälämpötilakin on laskenut aika alas vaikka isimies lämmitti eilen takkaa. Se talvi kummasti lähenee :D

Mitäs muitten aamuun? Onko muillakii unihiekkaa silmissä? :D

7.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...