Tattarijauhoista puuro??

Hei vilja-allergisten vanhemmat!! Miten teette puuron tattarijauhoista? Ohje mikropuuroa varten? Ostin Viljatuotteen tattarijauhoa mutta ohjetta en löydä. Kuinka nopeasti kypsyy? Meillä pojalle käy tällä hetkellä kaura ja maissi, nyt on tarkoitus kokeilla tattaria.

6.9.2012
hookoo
hookoo
2 years, 6-month-old toddler

Allermiinasta löytyy "manna"suurimo hirssistä.

6.9.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Jaa kun ravintoterapeutti sanoi nimenomaan että tattarijauhoa. Mut ok, ostan hiutaleita... Kiitti! Hirssiä en ole täältä landelta löytänyt, lähin sittari tai prisma on 80km päässä... Mut ehkä nettifirmoista sais...

6.9.2012
hookoo
hookoo

Ja kokeilkaa ihmeessä myös hirssiä. Sen kiehuttaminen tosin vie enempi aikaa. Ehkä puolisen tuntia. Suosittelen jotain venäläistä kauppaa hirssin kanssa. Semmosista saa hirssiä paljo halvemmalla ku cittarista tai prismasta jossa myydään risentan minipussi ahirveellä hinnalla. Ite löysin mm. itäkeskuksesta puoli kiloa hirssijyviä samalla hinnalla ku citystä sen 150g hiutaleita.

6.9.2012
misukka
misukka

Meillä ei oo vilja-allergiaa mut kans ihan tattarihiutaleita tuolta meidän kaapista löytyy. Ne hiutaleet kypsyy tosi nopsaan. Mut käsittämättömän pahan hajusia ne on. Kai siihenki tottuu jos on pakko.

6.9.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...