riemunkiljhdus sentään! Tyttö oli leikkipuistossa kavereitten (!) kanssa :)

Meijän tyttö täyttää tänä vuonna 8 v eikä sillä ole kavereita tässä kodin lähellä. Myö muutettiin tänne kun tyttö meni ekaluokalle, eikä se käy tämän alueen koulua vaan erityiskoulua keskustassa. Tyttö on ollut iltapäiväkerhossa ihan että oppisi tuntemaan ees jotakii lapsia. Mie oon hirveesti murehtinut näitä kaveriasioita, koska miettikää itse kuinka tärkeitä kaverit teille on... No tyttö oli eilen ja tänään leikkipuistossa leikkimässä ja siellä oli pari iltsikaveria ja muitakin lapsia. Yksi tyttö kävi pyrkimässä meillekin, mutta mie hätistin sen pois kun myö ollaan menossa saunaan X) Mutta lupasin että huomenna sopii. Voi luoja että mie toivon että tämä tästä lutviutuu! Mie olin vaan niin ilonen kun se oli koko illan leikkimässä :))))))

5.9.2012
riu
riu

Ihanaa kuulla tällaista :) Toivottavasti tyttö saa heistä pidempiaikaisia kavereita.

6.9.2012
misukka
misukka

Joo kyllä miultakii meinas onnenkyyneleet karata :D Kahotaan nyt sitten miten jatkossa... :)

Piglet, tuollanen on just tosi surullista luettavaa :/ Toivottavasti siun veli saa vielä hyviä ystäviä, joitten kanssa löytyy sellainen syvempi stävyys :)

6.9.2012
riu
riu

Mie vilpittömästi toivon että kanssa lähtee, koko kesän mietin iten yksinäinen meijän lapsi on varmaan ollut. Veljet kun oli enimmäkseen päiväkodissa, isi nukku yövuorojen välissä ja ainoostaan miun äiti kävi olemassa tytön kaa päivisin. Ehkä jonkun 10 yötä oli mummovaarin luona missä oli kaksi serkkua, molemmat monta vuotta nuorempia. JOtenkii tää kesä sai miut vielä enemmän tätä asiaa stressaamaan. Mutta nyt on toiveikas olo! :)

5.9.2012
riu
riu

Ihana juttu. Lapsille ne kaverit ja niiden kanssa puuhailu on kumminkin tosi tärkeitä juttuja, ja tuleehan siinä treenattua niitä sosiaalisia taitojakin oikein kunnolla aidoissa tilanteissa :) Hyvistä kavereista kannattaa pitää kiinni.

5.9.2012
Myy76
Myy76

Onnea tytölle uusista kavereistä!

Juhlan aihe se on, että löytyy kavereita!

Meillä esikoisella koulussa on kavereita, mutta kovin harvoin käyvät meillä.

5.9.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

hahah melkein piti laittaa tuonno juhla-osioon :D

5.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...