Koiraihmiset ohoi! Haukunestopanta!

Onko kokemuksia? Mistä on kokemuksia, sitruuna, pippuri, hajuton vaiko kenties värinä/ultravehkeestä? Nyt kaikki tieto peliin! :)

5.9.2012
RJ89
RJ89

Marru, olis siinä naapurilla ihmettelemistä. ;D

Mut ei, ei toi naapurin koira hauku paljon, kerran kaks VIIKOSSA, kun meillä toi määrä tulee tunnissa.. :E Mut ajattelin sanoa tossa ohimennen että sellanen otetaan käyttöön että ei kannata ihmetellä jos koira käyttäytyy oudosti. :) Ne on varmaan vaan kiitollisia kun meiltä loppuu mökä! :)

7.9.2012
RJ89
RJ89

Nooh, eilen vitutuksen multihuipentumassa tilasin sellasen yliäänivehkeen, ei pantamallisen vaan sellasen laatikon mikä kantaa jopa 10m. Koira vaihteeksi herätti koko huushollin päikkäreiltä ja sai muuten tuta sen nahoissaan..

Mutta nyt sit varmaan koulutetaan toi yläkerrankin koira haukkumattomaksi kun kantaa noin pitkälle.. :D Saanko mennä niitten ovelle perimään puolet tosta laatikon hinnasta? :D

7.9.2012
RJ89
RJ89

No justiinsa näin. Eli ainakaan mitään tököttiä ruiskivaa pantaa meille ei tule, on muutenkin niin säikky raasu toi rakki että pian se täälä vaan tärisee omalla paikallaan päivät pitkät.. Toi nyt kuitenkin tappelee päivät pitkät kissan kanssa ja tottakai tohinassa kuuluu ääniä niin eihän se nyt oo kiva että sit suihkii.. Joo ei.

Eli siis näillä näkyminen hankimme sellasen pistorasiahommellin mistä lähtee sitä ääntä. Ne on muuten aivan perkeleen kalliita.

5.9.2012
RJ89
RJ89

kaverin koiralla oli se sitruunapanta ja ei ollut hyvä kun suihkas aina vaikka vaan aivasti tai muuten äännähti niin sitte raukka oli ihan paniikissa kun ei uskaltanu enää pihaustakaan suustaan päästää ettei vaan suihkase ainetta naamalle..

5.9.2012
piia88
piia88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...