+

niinhän siinä kävi:) ja siis on aivan mahtava asia! mut mut, miks pitää miettiä, mitä muut saattaa ajatella...? se siis latistaa tunnelman 100-0. meillä on ihan tosi pienet lapset ja kulunut vuosi on ollut suht rankka ja kaikki sen tietää, joten en uskalla kertoa kenellekään. millon muuten pitää viimeistään ottaa yhteyttä neuvolaan?

5.9.2012
äipsyli
äipsyli

kiitoksia:)

tähän asti mun äiti oli koko ajan kärttäny, että jokos sitä oon lisää tulossa. ja aina joka kerran muistaa mainita, että kai te nyt vielä lisää. kunnes sitten tein plussan ja heti samana päivänä aloitti jälleen kerran saman virtensä, mut päätti sen "no enhän minä vielä tarkottanut". yeah right, eipä vissiin ihan heti oltu kertomassa, "että joo, kyllä me jo nyt" xD

jospa fiilikset muuttuis, kunhan saa neuvolaan ensin soitettua:)

6.9.2012
äipsyli
äipsyli

Heh, ja ONNEA tietenkin. Unohtui edellisestä

5.9.2012
misukka
misukka

ihan viimeisin hetki on kai se ennen neljännen raskauskuukauden loppua mut kyl mä suosittelen, että tässä lähiaikoina soittelet jotta saat sen ekan käynnin sinne rv 9 ja ultran rv 12.

Minusta pääasia on, että te itse olette asiaintilaan tyytyväisiä. Ei siinä ole kellään mitään nokan koputtamista. Meillä myös mietitään, että koskahan sitä viittii mun vanhemmille kertoa kun ei tää kolmas nyt ihan ollut ajotuksen mestari ja mun äitini kysy tyyliin edellisten menkkojen aikaan, että ei kai teille oo kolmatta jo tulossa. Et hyvillä fiiliksin eteenpäin. Ja silleen. Huom. Sarkasmia. Yks hemmetin hailee jos niitä haittaa. Meitä ei haittaa ollenkaan :D Ollaan onnellisia yllärivauvasta.

5.9.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...