baby showerit

elikkäs meirän äitee on halunnu siit asti ku oon täyttäny 15 järjestää mun babyshowerit (kun sille ei kukaan aikanaan järjestäny), se vaan odotti et tulisin raskaaks eka :D ja me mietittiin tossa eilen että oliskos hyvä idea tehä nyyttäri-teemalla nuo, että mun ei tarttis periaatteessa muuta kun siivota kotona :) ja nyt rupesin pähkäilemään tuota menua ja samalla myös lahjalistan tynkää.. että oiskos jollain jotai fiksuja ideoita mitä sitä kehtais ihmisiä pyytää tekemään ja tuomaan lahjaks? kun meidän suvussa kaikki tykkää kuitenkin hirveästi tehdä itse tarjottavia, niin sen ei pitäisi olla ongelma :) ja toisaalta onko törkeetä sanoa mitä haluaisi syödä ja saada lahjaksi? kun kuitenkin eihän muut välttämättä tiedä että mitä mä tykkään mutustella ja mitä multa löytyy varastoista ja mitä ei :) p.s. nää on tarkotus järjestää vasta marraskuussa, mutta hyvä se on jo ideoita kehitellä :D

3.9.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Voi ei! Aivan ihana toi harsoidea! ÄÄ MÄ HALUAN JÄRJESTÄÄ JOLLEKKIN VAUVAKUTSUT! Onneks sisko on mahakas, taitaa saada kutsut.. ;b

4.9.2012
RJ89
RJ89

Oikee asenne! :D Kyllä se kuule siitä, annat mamman järkätä kinkerit ja otat ite ihan rauhassa ja nautit! :)

3.9.2012
RJ89
RJ89

RJ89 niinhän sitä luulis, ja kaikki kyllä niin kauheesti vakuuttelee, mut mä tiedän ettei tartte ku yks vääränlainen sana nii joha se alkaa.. ja tästäkin mainitsin kyllä äitillle, että yksikin poikkipuoleinen/sarkastinen/piilovittuileva/muuten vaan omaan korvaan "särähtävä" sana, nii joha alkaa porukkaa pomppii pihalle, jos ei omasta tahdosta niin mun :D

3.9.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

No mut hei kamoon, eikö aikuusten ihmisten kuulu tullu toimeen tietyissä tilanteissa? :) Ja jos ei osaa, niin mä ainaki näyttäisin missä on ovi ja kuinka kahvaa käytetään. :)

3.9.2012
RJ89
RJ89

ehkä mäkin sitten vaan "tylysti" ilmotan äiteelle, että se saa järjestää niinkun järjestää ja missä järjestää ja hoitaa kaikki noi asiat, ja vielä silleen että asia pysyis multa salassa kun itsekkin olen aina mieltänyt noi showerit ylläreiks, mua vaan ressaa asiat johon en voi vaikuttaa :D noi ihmisten kutsumiset ja se että ne ois "puolueettomalla" maaperällä yms. kun kuitenkaan ei ketään haluaisi ulkopuolella jättää vain sen takia että ehkä ei tule toimeen toisen kanssa, ja kaikki on kuitenkin omalla tavallaan tärkeitä mulle..

3.9.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Mulle järjestettiin yllätyskinkerit kuukausi ennen laskettua aikanaan. Mä en ikinä, en ikinä tekisi vauvakutsuille lahjalistaa, oon muutenkin niin vaatimaton etten todellakaan voisi vaatia ihmisiä tuomaan jotain, vaan kaikki tuo (ja toikin) sitä mitä itse halusi ja koki tärkeäski esikoista odottavalle nuorelle parille. Lahjaksi tuli siis 50 ja 56 kokosia vaatteita, vaippoja, vauvatököttejä sun muuta tärkeää ja tarpeellista + mammalle synnärille herkkuja mitkä jäi sit syömättä kun etoi synnytyksen jälkeen aika pahasti.

Ja ne oli aika pienet kinkerit, vain ukon puolelta oli kutsuttu väkeä kun hänen serkkunsa ei ollut edes koskaan tavannut mua, kuulivat vain että vauva tulossa niin halusivat sitten järkätä serkkujen kesken tälläset. Tarjottavaa ei ollu paljon ja ihan kaupasta oli kaikki haettu paitsi makaronisalaatin oli ukon sisko tehnyt. Lisäks oli tarjolla pikkupitsoja ja muistaakseni joku kakku tais olla ja tietty keksiä joka lähtöön.

Jos mä järjestäisin jollekkin vauvakutsut, niin mä tarjoisin pientä suolasta iltapalatyylillä ja vähän makiaa, mut ei liikaa. Eihän se ruoka ole kuitenkaan se kutsujen pointti. ;b

3.9.2012
RJ89
RJ89

hmm, toi ylläri juttu ei oikein onnistu kun täytyy mun tykönä ne pitää ja ehän mä aiokkaaan muuta tehä kun siivota huushollin sitä ennen :) mitä tuohon tulee että meidän äiti järkkäisi ja kutsuisi ihmiset yms. niin ei tule onnistumaan, kun ne ei oikeen oo ollu väleissä isän puolen suvun kanssa eron jälkeen (yli 20 vuotta takaperin), mutta saavat sen yhden illan tulla toimeen, kun mä en kaksia kekkereitä jaksa.. ja enhän mä aikonutkaan ketään pakottaa tekemään mitään ajatelin vain että olis vähän osviittaa antaa jos joku kysyy että mitä voisi tehdä :) ja mitä tuohon lahja-asiaan tulee, niin en mielelläni kuitenkaan ottaisi kymmentä samanmoista vaippakakkua ja siksi ihan ajattelin jotain lahjalistan tapaista, mistä voisi ottaa myös ideoita jos ei itse keksi mitä toisi/ mitä saattaisin tarvita :)

3.9.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Mulle systeri järkkäs ihan yllätyksenä hänen luonaan, mä olin menos kylään sinne ja siellä kaikki oli :) ja ne oli nyyttärimeiningillä eli jokainen oli tuonut jotain, en tiedä miten olivat sopineet tuomisiata.

Sinuna mä sanoisin äidille että järkkää sä ja mielummin vielä niin et muualla ku sun kotona :) ja en mäkään mitäänlahjalistaa tekis, mut kertoisin äidille aina suunnitelmista ostaa jotain, ni hän tietää infota vieraita et mitä sulla on jo :)

Meillä oli silleen helppo tapaus et mä en ollu hankkinu oikeestaan mitään ku babyshowerit oli heti äippäloman alussa ja paahdin niin täysillä työtä ja koulua siihen asti, ajatuksena oli hankkia kaikki tarvittava sit äippälomalla :)

3.9.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...