Mitäs mammat harrastaa?

Mielenkiinnolla kyselen, että ehdittekö harrastella ja jos niin kuinka usein?   Aikasemmin itse harrastin ratsastusta, mutta on nyt vähän jääny jo ennen raskausaikaa vähemmälle. Käsityöt on lähellä sydäntä ja keväällä aloitin käsityö-aiheisen blogin. Muuten kyllä harrastukset on kortilla, tietty pienin on vasta alle kuukauden ikäinen ettei tässä nyt mitään kodin ulkopuolista voiskaan harrastaa... paitsi tietty vaunulenkkejä ;)

3.9.2012
marjaana
marjaana

Mullaki on samat nää perushommat: vaunuilu koiran kanssa, lukeminen ja kuntosali. Nyt vauvan kanssa sitte vauvauintiin ja isomman kanssa muskariin :)

5.9.2012
pömppis18
pömppis18

Nooo... Lähinnä lasten- ja kodinhoitoa, vähän lukemista ja paljon löhöilyä ;)) Ei vaan muka ole aikaa, ukko on aina töissä ja mä suoritan koti- ja työarkea lasten kanssa...

4.9.2012
Myy76
Myy76

Nea, toi kuntonyrkkeily on ihanaa, mä tykkään. Samoin oon joskus harrastanu kick boxingia eli käytettii jalkojaki ja se oli vielä kivempaa. Nyt ei oo vaan ketään kaveria ja mä oon aika huono meneen tommoisille saleille yksin :/

Mulla ei oo mitään säännöllistä harrastusta nyt, mä oon muutenki vähän semmoinen kokeilija et harrastan muutamasta kuukaudesta vuoteen jotain lajia kunnes vaihan johonki toiseen. Juoksu on ainoo mitä oon harrastanu 18saakka eli 11v enemmän ja vähemmän.

Kotona puuhailen ja kokeilen kaikenlaista, niistä ehkä kutominen ja lukeminen vois olla "harrastuksia" , teen molempia aika usein.

3.9.2012
Mummy83
Mummy83

14 vuotta harrastanu ratsastusta ja hevosia ylipäätään ja sitten 7v, harrastanu lattareita ja kilpatanssia, välillä enemmän ja raskausaikoina vähemmän. Nyt ilmotin ihteni ja miehen lavatanssikurssille :) ja lenkkeilyä tietysti päivittäin tulee tehtyä.

3.9.2012
piia88
piia88

tähän asti en oo harrastanu mitää.. mutta nyt lauantaina alotan kuntonyrkkeilyn, kestää puoltoista tuntia kerrallaan ja on varmaan melkosta rääkkiä tämmöselle aloittelijalle, eli siis omaan tahtiin meen, kuntoni mukaan.. jostainhan se on alettava ;) ja wiillä vois aleta enemmän nyrkkeileen :)

3.9.2012
surkelo
surkelo

lyijylasitöitä ja lasinsulatusta kerran viikossa. aina kun kerkeän niin skräppäystä (liian harvoin). eipä sitä kerkee enempää. lasten kanssa on 2 kertaa viikossa yhteset harrastukset.

3.9.2012
mustikka88
mustikka88

joo, ihan tavallisissa vaatteissa heilutaan. Joustavat pöksyt et antaa tilaa liikkua ja teeppari päälle. Jos haluaa kattella miten ne lihakset ja paikat liikkuu ni sit joku vähän tiukempi toppi ettei peitä kaikkea. Peilistä ihan kiva nykyään jo katsella et miten liikkuu.

Ja mä oon nyt 4 vuotta tuota harrastanu ja viime kevään esitykseen sovittiin porukalla että laitetaan kaksiosainen puku eli hame, lantiovyö ja rintsikat. Ja tämmönenkin röllyilijä jopa kehtasi heilua lavalla niissä vetimissä. Aiemmin esiintymisasuna ollut mustat housut ja paita sekä lantiohuivi.

3.9.2012
misukka
misukka

Toi vatsatanssi on erinomaista rääkkiä keskivartalon lihaksille ja koska siinä treenataan niin vatsa- kuin selkäpuolen ja kylkilihaksetkin ni tuki selälle tulee ihan luonnostaan. Samoin koko tukilihaksisto saa jatkuvaa treeniä. Ja liikkeet täytyy tehdä oikein koska sit alkaa pian särkemään jos tekee väärin.

Se on myös varsinaista aivojumppaa ja tasapainoharjoittelua. Todella joutuu miettimään, että mitenkäs tuo oikea käsi menee tuonne ja vasen eri suuntaan samalla kun jalat huitelee omaan suuntaansa ja lantio vatkaa omaan suuntaansa. Ja sit kun täytyy saada liikkeet erotettua toisistaan, eli jos ravistat hartioita ni lantio ei saa hytkyä. Toi viimenen on mulla edelleen harjoittelussa eli kyllä se takamus vähän heilahtaa vaikka kuinka yrittää eriyttää niitä liikkeitä. Liikkeelle ja alkuun pääsee ihan mukavasti mut haasteita kyllä riittää vuosiksi eteenpäin.

Tuonne tanssitunnille kun menee ni ei siinä pysty mitään omiaan miettimään kun keskittyy liikkeisiin. Eli täydellinen nollaus stressiin :)

3.9.2012
misukka
misukka

sillä saa vartalon tasapainoon ja kehittää ryhtiä. Samalla on tehokas laiduttamiseen. lisää liikkuvuutta vartaloon ja kehittää keskivartalon lihaksia. googlaamalla löytää tietoa.

3.9.2012
Etana81
Etana81

No minä oon muutaman vuoden harastanut Itämaista vatsatanssia. Kerran viikkoon 1,5 tuntia kerrallaan. Nyt jäin varasijalle joten katsotaan pääsenkö tälle syksylle tanssailemaan vai pitääkö vaan omaehtoisesti zumbailla Wiin tahdissa.

Sit kesäharrasteena tietty kasvimaan kuopsutus.

3.9.2012
misukka
misukka

Toivottavasti ensi viikonlopusta lähtien Fustraa =)

3.9.2012
Etana81
Etana81
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...