Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Supparit?

Jokos muilla on alkanu olla supistuksia? Olettasin että on ollu ku selkää särkeny välil aika railakkaasti :D Tänää viimeksi alko kummipojan synttäreillä särkee ristiselkää ku aikansa ensi riehu kunnolla pikku-prinsessa :) Itel menos vko 26+2

2.9.2012
marsku88
marsku88
4-month-old baby

No voihan sitä rasitusselkäkipuilua tulla ihan vaikka makoilisi aloillaan kun alkaa maha painamaan. Mulla ainakin ekat säryt iski kuopusta oottaessa repa rv 14. Minkäs tekee ku on huono selkä. Mut se kasvava maha ihan mukavasti selkää rasittaa. Ja sit ku on vähänki huonossa asennossa (lapsen kanssa kumarassa tai vastaavaa) ni avot.

6.9.2012
misukka
misukka
3 years, 3-month-old toddler

Milu, 7.12 ja siihe se +/- 14vrk. Millo sulla?

Misukka, siinähä se onki, alko maanantain 3 kk "kesäloman" jälkee keittiöllä harjottelu. Ja noit selkäsärkyi oli jo enne alko se harjottelu. Ja ny sit koko viikon ollu selkäsärkyi. Tosi sellasia et ei oo tarvonni ottaa särkylääkettä. Sitä mielt oon et ei oo hätää nii kaua ku ei mee kestämättömäksi kivut tai ei mee veet.

6.9.2012
marsku88
marsku88

Anteeksi että sekoan teidän ryhmäänne, mutta toivoa sopii ettei vielä noilla viikoilla kauheasti suppareita olisi. Ettei olisi ihan rasituksesta johtuvaa selkäkipuilua? Supparit tuntuu ainakin mulla semmoisena aaltoilevana poltteluna ihan alaselässä, melkein ristiselän alapuolella. Ja kuopuksesta kulki ees taas oikealta vasemmalle ja takaisin. Koko tuntemus lähti vatsan puolelta ja kyljen kautta selkään.

Veikkaan siis ihan rasituskipuilua aloittajalle ja milu_n kipuilut ihan raskauteen kuuluvia kiinnikekipuja.

6.9.2012
misukka
misukka
3 years, 3-month-old toddler

Milu, sä ootat varmaa esikkoa? Itekää oikee tiedä muut ku sen et harjotussupparit on normaaleja täs vaihees jo mut niihin ei pitäs liittyä pahoja kipuja :D Oikeis suppareist oo mitää kokemust ku itel leikattii käynnistämättä esikko.

5.9.2012
marsku88
marsku88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...