Suostummeko Quad-Helix-oikomisko​jeeseen?

Iltaa kaikille. Kuinka monella perheellä on kokemuksia Quad-Helix -oikomiskojeen käytöstä? Meillä tyttö on 5v4kk, ja hänelle ehdotettiin sen laittoa. Olen kyllä kauhuissani: koje näyttää valtavan isolta!! Miten sillä oppii syömään, hengittämään ja nukkumaan? Ja aikakin on niin pitkä: noin 9 kk.

2.9.2012
odottaja
odottaja

Toi on vähän mitä vois olla yht aikaa suussa rautoja :D itel ei oo tuota ollu mut varmaa melkee kaikki muut. Parhaimmillaa 4 erit yht aikaa ja koko ala-asteen ajan. Ensin laitettii kiskot ylös ja alas. Sit kokeiltiin kumilenkkei, piti jättää pois joksiki aikaa ku osannu laittaa niit. Sit tuli sellane kumimuotti mitä piti käyttää yöl, se katoa jonneki. Sen seuraaja oli yöraudat. Se vaati vähä totuttutelua et oppi nukkuu sen kaa. Ja sit yörautojen kaa oli yht aikaa loppu ajan kiskot ja ja kumilenkit. Unohtamatta sellast metallihäkkyrää mikä tuli kitalakee ettei peukalo mahtunu suuhun. :D

2.9.2012
marsku88
marsku88

mullakin ollut tuollainen pienenä ja hyvin pystyi elämään sen kanssa. mitään sitkeää ei voinut syyä esim. toffee ja merkkarit. ei ollu kipui tai muuta.

2.9.2012
Etana81
Etana81
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...