pyhäpäivän ratoksi lörppää :D

Mitteekä mammat? Täällä on sen verran kurja keli ettei olla nenää ulos laitettu. Pöh. Muuten semmonen perussunnuntai, laiska ja aikaansaamaton :D

2.9.2012
riu
riu

Meil on kans ollu vähän semmoinen päivä et luoja auta.. aamupäivä meni hyvin ku mä luin ja mies ja tyttö touhus keittiössä.

No, sit jossain vaihees yuomasin et tytön tukka näyttää oudolta, oli leikannu sitä ja kun kysyin että MIKSI?! niin vastaus oli et siks ku se meni silmille. Huoh. Mies nauro ihan sairaasti ja sanoi etten mä voi olla tytölle vihainen siitä, ku se oli järkevä syy, vaan pitäis olla ylpeä tytön järkeilystä. No oo ylpeä ku toisel on kynitty etutukka.

Sit jokaikisen asian saa toistaa noille molemmille kuurokorville ainakin kolme kertaa eikä ne silti kuuntele. Ja molemmat myös semmoisia "missä se ja se on, ku mä en löydä sitä" ja ei varmaan löydykkään ku seisoo tumput suorina ja olettaa et se pomppaa taikaiskusta käteen. Mä oon tänään ollu vähän hormonihirviö. Nii ja nyt iltatoimille ja tytön sängystä löytys jo toinen "parturoitu" pehmoeläin. Nyt kerran ne askartelusakset lähti jo tytön huoneesta pois, mut en tiedä miten ne sinne oli kulkeutunu uudelleen.


2.9.2012
Mummy83
Mummy83

huh, mies meni nukuttaa esikkoa. pitäs varmaan koirat käyttää siitä hyvästä.

saunotettiin tytöt, minä saunotin pitkästä aikaa vauvan ja on siinä piteleminen kun 11kg ja sylissä pidettävä koko ajan kun en jaksanu ammeeseen vesiä laskee, siinä sitten nous iltaruuat kurkkuun kun mahaani vasten pidin typyä. toivottavasti tiistaina sais jotain toivoa tähän olotilaan kun on se vatsatähystys..

Jonna mulle tulee yhtä herkästi krapula, 4 riittää ja kahesta tulee kohmelo. mut se johtuu varmaan tästä mun närästyshommasta.

2.9.2012
mustikka88
mustikka88

hahah käytiinkii grilliltä ranskalaisia iltapalaksi X) Voi jee... mutta ku teki hirveesti mieli! Isimies jo kyseli ettei ois nyt käyny vahinkoa ;D Vaan oli hyvvee pitkästä pitkästä aikaa, en muista millon viimeks oltas ranuja syöty? Lapsetkii vetäs omansa alle aikayksikön :D

Voi jukra nea, varmaan kiva reissu tulossa! Ootteko työ pitkään reissussa? Niin je kerro nyt kateelliselle että minkälaisia muffineja se mies oli leiponu? :D

Miullapas ei jonna ollu eilen ollenkaan krapula! Lällällää :D Osasin ottaa sopivasti :D Väsytti vaan, mutta muuten oli ihan bueno olo :D

Emäntä, oi että teillä on ollu ihana päivä :) Ristiäiset on niin ihanat juhlat... voi huokaus... :)

2.9.2012
riu
riu

Me käytiin päivällä kaupassa. Sen jälkeen olen pessyt pyykkiä ja ollaan pojan kanssa käyty kylvyssä ja suihkussa. Mies kattoo leffaa ja menee sen jälkeen saunaan. Poika on ollut ihan mahdoton koko päivän. Se on jännä juttu että jos poika on koko päivän täydellisen kiltistä niin kuin eilen niin seuraava päivä on aina ihan mahdoton.

2.9.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 3-month-old toddler

Täällä isäntä lähti reissuun Saksaan ja käytiin saattelemassa hänet matkaan. Vanhimman tytön kanssa kasattiin vauvalle pinnasänky, jonka viikolla tuunasin :) Samalla täytyi vähän muuttaa makuuhuoneen järjestystä, että sai kaiken sinne mahtumaan.

Kauhulla odotan iltaa, vauva varmasti tissittelee just kun pitäis muu pesue ruokkia ja muutenkin vauva tankkaa iltasin aika reippaasti joten miten onnistuu muiden nukkumaan laitto... noh, onneks on toi vanhin tyttö, josta on jo paljon apua :)

2.9.2012
marjaana
marjaana

meillä tyttö lähti kumminsa kanssa hevostallille ja mie jäin poikien kaa kottiin. Keskimmäistä ihan jonku verran harmitti, mutta jos isi ottas sen ison auton kyytiin niin vois vähän lohduttaa :D

Mummy miten älyttömän hyvä sunnuntaipäivä tuo teilläkii on! Miekii voisin ottaa yhen tuommosen... :D Mitäs se siun perhe leipoo? :)

Piglet no olipas kiva kun se vauva anto äitin nukkuu :) Ihan eri tavalla jaksaa sitten sen isommankii kanssa :)

Oot sie jonna vielä kippeenä?

2.9.2012
riu
riu

Täällä tuli tosi nätti ilma, mut ei olla vielä pääsy ulos. Tyttö ja mies kokkailee ja leipoo yhdessä, mä oon lukenu kirjaa. Jos vähän myöhemmin tehtäis tytön kans vaik fillarointilenkki. :)

2.9.2012
Mummy83
Mummy83

mie tässä haaveilen toimivasta uunista... lasgne ja omenahyve, oi että kun olisi hyvää! Nyt pitää tyytyä italianpataan :D Tyttö sitä tuossa vieressä tekee ja ihmetteli miten ruuan teko on niin helppoo :D Voi toista :)

Rehellisyyden nimissä tyttö on saanut tänä viikonloppuna erityisen paljon rakkautta osakseen, vähän niin ku tasapainottamaan sitä ikätoverinsa karmivaa kuolemaa...

2.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...