äidinvaistot??

mikähän tolla meidän vauvalla 8kk voi olla kun se on ollut ihmeen vaisu nyt 2pv.. voin tietysti vaan kuvitella ja se voi olla joku vaihe tottakai vaan mutta mikä sairaus esim voi aiheuttaa vaisua outoa käytöstä ilman kuumetta tms?? pissaa ja kakkaa normaalisti. yleensä tuo touhuaa ja pölöttää mutta nyt on 2pv ollut vaisu.. ei kuumetta, melkein alilämpöä jo kun alle 37 oli kun mittasin pepusta ja oli ollu viä paksut vaatteet.. syö ihan ok eli lihasoseet ei oikein mee mut maito ja hedelmäsose ihan ok viä eli sinänsä ei oo mistään akuutista varmaan kyse mut mikä vois olla kun mun äidin vaistot sanoo että kaikki ei oo kunnossa mutta en voi mennä päivystykseen ja sanoa että mun vaisto sano näin ja on vähän vaisu ei muuta... huolestuttaa ja ahdistaa vaan... on nukkunut tänään tooosi paljon, 12h yöunet, en muista koska viimeks ois noin pitkään nukkunu, söi kyllä maidon välissä. päiväuniakin on nukkunu tavallista enemmän ja siis nukahtanut itse mitä ei oo kun ehkä kerran aiemmin tehny ja sekin ihmetyttää.. voiko muka kaikki johtua vaan jostain aiemmasta univajeesta kun on esim just tullu hampaat ja oppinu konttaan kunnolla??? outoa. ihmeen sylinkipeä on myös ollut pajon enemmän ja roikkuu puntissa kokoajan. heh joku symbioosivaiheko menossa?? onko äidinvaistonne ollut joskus oikeassa tai lääkäreitä viisaampi? :D poika oli viime viikon lopun kuumeessa ja nenä vuotaa viäkin mut ei kai sekään enää vaivaa kummemmin.. kuumetta oli sillon vähän, joku 38 mut valitti sillon enemmän. ei menty lääkäriin ku meni itsestään ohi sit lääkkeellä mut voiko olla joku vakavampikin jälkitauti? joku voi nyt nauraa mun hössötykselle mut kun 8kk on niin pieni ja äidin vaistoa on vaikea selittää..=)

1.9.2012
AMP91
AMP91

taitaa olla se korvatulehdus, hyvä jos syy ois noinkin lievä juttu kumminkin =)

2.9.2012
AMP91
AMP91

Meen tytöl on kolme kertaa ollut semmoinen vatsatauti, et on kerran kaaressa oksentanu manaaja-tyyliin ja se on menny sillä ohi. Et on sekin mahdollista ja toivotaan et teilläki meni tuolla. Viimeks meillä oli sit noiden kolmen edellisen kerran vastapainoksi niin et oksensi kaks päivää ihan heti ku jotain laitto suuhun.

1.9.2012
Mummy83
Mummy83

mutta kun kerran vaan oksensi niin eikö lapset varsinkin vähän useemmin oksenna mahataudissa??

1.9.2012
AMP91
AMP91

Voi ei :( jos on vatsatauti, niin toivotaan että menee nopeesti ohi..

1.9.2012
Mummy83
Mummy83

No ku ei se korvatulehdus kaikilla oo iso-oireinen, toisista taas huomaa heti kun on. Ei se välttämättä aiheuta huonompaa unta, meillä tyttö nukkuu aina enemmän ku on kipee, nukkuu päikkyjä ja pidemmät yöunet.

Se korvien harominen on yks korvatulehduksen merkki kyllä.

Ja jos se ei kerran muuten poikaa vaivaa, niin voi sitä varmaan maanantaille odottaa, en sen takia ainakaan nyt yöllä lähtis päivystykseen jos toinen kerta pystyy nukkuun hyvin. Silleen mä oontehny, käsittääkseni ainakin näillä isommilla paikkakunnilla yksityisetki päivystää? mutku ei oo ikinä ollut niin akuuttia tarvetta, ni en osaa varmaks sanoa.

1.9.2012
Mummy83
Mummy83

hei nyt tuo poika oksensi!!!! :S ei ole ikinä mikään pulauttelija tyyppi tosiaan ollut

1.9.2012
AMP91
AMP91

ja voi toki olla korvatulehdus joo on haronut korviaan ei mitenkään älyttömästi mut vähän tosin sitä tekee joskus muutenkin ja mietin et löysikö nyt korvansa vai onko muuta.. eikös se vaikuta myös joillain esim syömiseen mut eiks sit taas nukkuminen oo vaikeeta sillon kun meillä taas nukutaan liikaakin melkein ja joudun poikaa herättäänkin päviällä sen 2h jälkeen.. punottaako korvat ulospäin yhtään pienellä tai onko muuta semmosta..?

1.9.2012
AMP91
AMP91

mut mites näin viikonloppuna keskellä yötä? :D tai huomennakaan onko mikään auki muu kuin päivystys taysis

1.9.2012
AMP91
AMP91

Meinasin eka just kommentoida et onkohan tulos kipeeksi, mut jos just on ollut, niin ehkä sit tosiaan joku jälkitauti kuten korvatulehdus, onko hällä ollu aikaisemmin?

Meillä tyttö on semmoinen, et se ei ikinä itke korvatulehdusta, sitä ei särje tmv. Pienempänä en ikinä tajunnu sitä ja mies oli lopulta se, joka ehdotti lääkäris käyntiä ja nyt käydään aina ku on vähänki epäilys et vois olla.

Et mä voisin mennä lääkärille ja pyytää tsekkaan korvat ja ehkä muutenki, sanoisin ettei oo ihan oma itsensä. En tiedä kummallakäytte, mut me kun käydään yksityisellä Mehiläisessä, ni siellä lääkärit ainakaan ikinä pahalla kato "turhiakaan" käyntejä :)

1.9.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...