Törmäsin hiton hyvään ideaan jos olette lapsille kavereita vailla :)

Juu ei saa mainostaa eikä linkittää, mutta laitanpa silti :D lapsellekaveri.fi sivustolle voi kirjautua ja etsiä muksuille kavereita... Että mahtavaa, toivottavasti sivusto ottaa tuulta alleen :)

1.9.2012
riu
riu

juu eihän kaikilla lapsilla kemiat kohtaa niin ku ei kaikill aikuisillakaan, mutta miusta tää on edelleenkii hieno idea :)

9.9.2012
riu
riu

Luulen, että minä kyllä lähtisin mukaan. Voihan sitä yhden tai muutaman tapaamisen jälkeen jättäytyä pois esim. vetoamalla perheen kiireisiin (harrastukset, työ tms.) Toki tulee aiheuttamaan pettymyksen sille lapselle, joka ehkä haluaisi olla toisen kaverina, mutta ehkä hänelle on samalla keinolla löytynyt muita leikkikavereita.

9.9.2012
odottaja
odottaja

nostanpas vielä :)

3.9.2012
riu
riu

no kyllä on ainakii ihan meijän juttu, meijän 8 v tytöllä ei oo ensimmäistäkään kaveria tässä lähellä kenen kanssa ois vapaa-ajallaan. Jos ei synkkaa niin eihän sitä oo pakko olla kaverina! Mieti ite omalle kohdalle jos siun lapsella ei ois tuossa iässä yhtään kaveria kenen kanssa leikkiä ulkona... Myö kun muutettiin uudelle asuinalueelle niin ei myö täältä sillä tavalla tunneta muita perheitä. Todellakin toivon että tuo ottaa tuulta alleen :)

2.9.2012
riu
riu

eikö ole aikamoinen kynnys tuohon normi ihmisellä kumminkin? :D ainakin mulla ois.. tuntuis jotenkin väkinäiseltä ja mitä jos ei synkkais ollenkaan tai jotain en tiä ei ehkä kaikkien juttu x)

1.9.2012
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...