mitäs teillä tänään kokataan/evästellään :)

mää söin eiliset kermakanan ja riisin jämät ja päiväruuaks vois heittää ton porsaan pihvifileepötkön kokonaisena uuniin sipulipedille ja heittää purkin creme bonjouria päälle ja riisiä lisukkeeks :) ja jos jaksaa nii illalla vois viel leipoo jotain, ku anoppi ystävällisesti lahjotti paketin voita leivontaa varten :)

1.9.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

ooh, sweeney paellaa :) kukaha mullekki tulis sitä tekeen :D

mä taidan tänään heittää kanafileet uuniin johonki liemeen lillumaan ja heittää vaiks pakastevihannespussin sekaan ja syödä ne eiliste riisinjämien kans :) ja sit päiväruokaa ei tarvikka murehtia ku tulee kuitenki syötyä ittensä ihan ähkyks veljen syntseillä äitin tekemistä herkuista :D

2.9.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

meillä jos isi kokkaa niin siinä on suuri skaala: uunimakkaraa, mikromakkaraa, kiuasmakkaraa, nuotiomakkaraa... :D

1.9.2012
riu
riu

mie söin aamupäivällä abc:n jonku hampurilaisen ja puoli litraa limppaa, mummovaarilla oli pinaattilettuja, munakastiketta ja perunaa. Mie söin kaksi savumuikkua ja perunan. Illalla vedetään ruuan tähteitä, kuka mitäkii.

Jos ette arvannu niin äiti on nyt vähän väsynyt, koska se oli eilen rimpsalla X)

1.9.2012
riu
riu

Meillä on pitsalauantai. Ukolle pannupitsaa ja mammalle karppipitsaa ja ai että ku oli hyvää! 8)

1.9.2012
RJ89
RJ89

Meillä popsittiin lounaaksi munakasta ja päivälliseksi voisin yrittää tehdä jauhelihapötköjä ja pottumuusia, kaveriksi kukkakaalia.

1.9.2012
misukka
misukka

Kermainen tonnikalakastike, perunoi, kaalisalaatti, parsa -ja kukkakaalta. Jälkiruuaks leipasin omenapiirakan ja siihen kylkeen vaniljasoosi!

1.9.2012
ansuv
ansuv

Tyttö syö lounaaksi eilistä ruokaa eli perunaa ja jauhelihakastiketta. Mä söin aamiaiseks sitä kinkkupiirakkaa ni ei o nälkä.

Illalliseksi olis lohimedaljonkeja ja ranskalaista pinaattia (älkää kysykö, se on joku resepti mistä en sen tarkemmin tiedä mitä sisältää.. ;) ) mies meinas et leipoo jälkkäriksi moussekakun.

1.9.2012
Mummy83
Mummy83

hop hop :)

1.9.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...