Uudet ongelmat uusi koti...

Heips. Muutimme tässä uuteen asuntoon hiljattain. Muutos oli kova myös pojille, olen välillä miettinyt ettei ollut liiankin kova. Uusi pitäjä, uusi asunto, uudet ihmiset ja oma huone poikiille. Niin en tiedä tuntuu, että kaikki meni muuton jälkeen ranttaliksi. Vanhin poika on tottunut jo kohtuu hyvin nukkumaan uudessa omassa huoneessa, tosin pikkuveli on hänellä seurana. Ongelma kohtani on ollut jo pitemän aikaa nuorimmainen rasavilli 2-vuotias. Olenko itse ongelman syy vai toisinpäin.   Hän ei tahdo millään tottua nukkumaan huoneessa, yöllä kun hän herää mystisesti huomaan hänen kipittäneen samaan huoneeseen kanssamme. Itse en jaksaisi enään yöllä alkaa taistelemaan hänen kanssaan ja isännästä ei ole koskaan ollut näissä asioissa mitään apua. Voisin siis sanoa, että olen itse viimeiset 5vuotta hoitanut poikia yöt/päivät. Etenkin valvonut vuoron perään jonkun syyn takia. Etenkin nyt tämä tuntuu yllättävän super raskaalta, sillä laskettuaikani alkaa häämöttämään. Onko teillä oikeasti minulle jotain apua/keinoa millä saisin poikani asettumaan huoneeseen, jollai hellillä keinoilla sillä en edes itse jaksa mitään itku potku raivareita. JA kaipaan jo myös itsekkin unta.!!!

31.8.2012
Tiixi89
Tiixi89

Kiitos vastauksista. Olen myös miettinyt sellaista asiaa, että jos alkaisimme myös itsekkin "nukkumaan" omaan huoneeseen ja "rauhoittaisimme" koko talon samaan aikaan kun pojat menisivät nukkumaan. Ettei tulisi houkutuksia lähteä sängystä, muiden touhuja katselemaan.

En tiedö, olisiko kannattavaa alkaa kokeilemaan.!?

1.9.2012
Tiixi89
Tiixi89

Mä antaisin tulla viereen kun selkeästi sitä pientä lisäturvaa kaipaa. Voi olla että menee nopeastikin ohi ja uskaltaa sinne omaan huoneeseen nukkumaan. Hankalaahan tuo toki on ku uusi vauva ihan just pukkaamassa pakkaa sekoittamaan lisää, mutta näin itse tekisin.

1.9.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...