Oi mie haluun morkie-pennun!

Kahden yorkin omistajana silmiin pisti uusimman seiskan kuva Steven tulevista jolla sylissä supersöpö morkiepentu:)) kyllä suli sydän siihen paikkaan samoin kun ekan kerran näin kuvan ensimmäisestä yorkkipennustakin.. Vitsit, sellaiselle sydänkäpyselle meidän touhutalossa olisi vielä tilaa ja yksi kainalokin vielä vapaana iltaleffoja katsellessa:)

31.8.2012
Blanco
Blanco

ehkäpä jopa helpommaksi tulisi vain sopia astutus jonkun maltankoiran omistajan kanssa, mutta tiedä häntä, tätä suunnitelmaa pitää vielä kypsytellä ja ehkäpä huiputtaa tuo isäntäkin mukaan;)

31.8.2012
Blanco
Blanco

no on on:D!   luulin että nuo yorkit olivat vienet mun koiruussydämen ihan kokonaan, mutta kyllä niille löytyi nyt tasavertainen jakaja x) vaikka vannoinkin että  meillä olisi koirakiintiö jo täynnä, niin kyllä mie vaan tuollaisen vielä kaikkuun otan jos vain vastaan tullee:)

tulisi vain! nettiä selaamalla tuntuupi että isossa maailmassa ovat kovin suosittuja, mutta suomessa moisista ei tiedetä vielä pihaustakaan.

31.8.2012
Blanco
Blanco

onko nuokin semmosia tosi pieniä mitkä menee suunnilleen povariin :D on kyl hauskoja, voi että.

31.8.2012
mustikka88
mustikka88

Vaan eipä löytynyt Suomesta morkiepentuja, pari vanhaa ilmoitusta keltaisestapörssistä joissa huonosta Google-käännöksestä päätellen ihan huijarimyjät kyseessä.

31.8.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...