Raivostuttavaa nukuttamista!!!!

Meidän 2v ei sit osaa rauhottua ei millään, nukutus kesti ennenkin jo 40 minuuttia mut nyt tutti ollu pois jo kolmatta viikkoa ja nukutus kestää 1h40min!!!! Välillä ipana pitää ottaa sellaseeseen pakkopaita otteeseen, että ees sen jälkeen rauhottuu hetkeks. Ja kyse ei oo siitä etteikö ois väsyny vaan ei osaa rauhottua millään ja hölöttää vaan, nyt koko ajan kun ei oo sitä tuttiakaan!! Kaikkee mahollista on kokeiltu musiikista lukemiseen ja mikään ei auta!

30.8.2012
Lintu4
Lintu4

Juu siis kiitos vaan kun jaoit omia kokemuksia, on se kiva lukee ees että ei muillakaan aina helppoa ole. Ja juu poika on kyseessä :D Meillä sentään alkanut vasta 1,5 vuotiaana tää taistelu, aina on kyllä nukkunut hyvin, ihan vauvasta asti on nukkunut paljon ja nykyäänkin nukkuu kyllä hyvin kun nukahtaa. Että en usko että se pitää nukkumista kurjana vaan juurikin sitä et hetki pitäis olla paikoillaan...tää ilmenee ihan muussakin toiminnassa, ei juuri jaksa keskittyä pitkään mihinkään. Aattelen kanssa niin että antaa ajan kulua ja yrittää sitten myöhemmin jotain "järkikeskustelua" kun  on vähän enemmän ikää että voi ees ymmärtää. Se siinä vaan on että ei toi koskaan huuda siellä sängyssään, että ei sillä siellä kurjaa/tylsää oo, kuhan nyt vaan ei nukahda...

1.9.2012
Lintu4
Lintu4

No toi 40 minuuttia oli mulle ainakin ihan inhimillinen, voin kyllä hyvin maata siinä vieressä ja miettiä omia juttujani, mut toi 1h40min meni jo yli, no tänään ei menny kun tunti! Ja mä tosiaan makaan ennemmin sen 40min vieressä kun aloitan ton sänkyynpalautusjutun, jonka tiedän meillä kestävän kuukausia ja varsinkin nyt kun on raskauspahoinvointia niin en jaksais mitään sänkyynpalautusrumbaa, ennemmin tosiaan makaan vieressä.

Meilläkin tutin kanssa nukahti aina samalla kellon lyömällä, siis kun samaan aikaan laitettiin aina nukkumaan, mutta jos siirrettiin nukkumaan menoaikaa myöhemmälle niin ihan samanverran siirtyi se nukahtaminenkin vaikka ois ollu lähemmäs puoltayötä! Että tolla nukahtaminen ei todellakaan ees oo kiinni väsymyksen asteesta vaan juurikin siitä että ei vaan osaa rauhottua. Että kyllä on käyny noi valjaatkin mielessä useemman kerran!!!

Meillä ei kyllä toimis toi että jättäis yksin huoneeseen leikkiin, kun eihän se siellä pysyis vaan tulis muualle sieltä.

31.8.2012
Lintu4
Lintu4

minä istun tuolilla sängyn vieressä. siitä sitten kurkottelen ja silittelen välillä. enkä päästä sängystä pois. kokeilin ens alkuun tuota että jätän lapsen itekseen mutta kun kolme iltaa palauttelin lasta 2 min välein sänkyyn niin totesin etten jaksa urheilla ja jäin nukuttamaan huoneeseen. meillä ei saa kuulua ääntäkään että esikko vois nukahtaa. usein laittaa jopa ite kädet korville. tuttu oli kuulemma laittanu valjaisiin sänkyyn kiinni, ekana iltana oli raivonnu ja nukahtanu sit viimein siihen, tokana iltana äiti oli kysyny että haluaako valjaat vai pysyykö sängyssä. oli ollu valjaissa, kolmantena iltana äiti taas kysyi että laitetaanko valjaat vai pysyykö ite sängyssä ja lapsi oli sanonu ei valjaita ja se oli riittäny, siitä asti oli menny nätisti nukkumaan. sano se tuttu että jälkeenpäin hän on aatellu että miten hirvee hän on, mutta se ei vaan kestäny sitä nukuttelua enää. ja kyllä minäkin tommosen hyväksyn jos on ihan mahotonta ja vois kuvitella että lapsi ymmärtää yskän.

31.8.2012
mustikka88
mustikka88

Juu siis mitäänhän ei sille vastata, eikä muutenkaan noteerata, itse oikeestaan "nukun" siinä vieressä. "Voi siinä ekoina iltoina mennä pitkään mutta kauanko tuommonen 2v lopulta jaksaa pullikoida vastaan jos vanhemmat vaan palauttaa karusti omaan sänkyyn sanomatta sanaakaan." :DDD voin sanoo että meidän lapsi ollessa kyseessä niin kauan!!!!! Jos ottaa esimerkin että alkoi noin 10kk ikäsenä räpläämään telkkaria ja muita laitteita siinä tv-tasolla niin vieläkään ei oo lopettanu tätä toimintaa vaikka systemaattisesti on poistettu tilanteesta, kielletty ym. että astetta jääräpäisempi on kuulkaas täällä talossa...ja peittoo ja tyynyähän toi ei suostu muutenkaan käyttään :DDD

31.8.2012
Lintu4
Lintu4

Kuulostaa rankalta eikä mulla ole apuja tarjota. Meillä kun on harrastettu vain sitä, että lapsi palautetaan vaakatasoon ja sanotaan hyvää yötä. Tai sitten just tuota sänkyynpalautusrumbaa. Niin pitkälle ei olla onneksi koskaan jouduttu kun nuo nappulat on tajunneet vähemmälläkin, että kun mennään nukkumaan ni nukutaan myös.

Leikkihän tuosta teidän nukkumaan menosta on tullut. Pitäisi vaan jättää kokonaan huomiotta kaikki pulpatus ja papatus. Mieluiten itsekseen omaan sänkyyn ja palauttaa sänkyyn kun lähtee karkuun. Voi siinä ekoina iltoina mennä pitkään mutta kauanko tuommonen 2v lopulta jaksaa pullikoida vastaan jos vanhemmat vaan palauttaa karusti omaan sänkyyn sanomatta sanaakaan. Ekalla kerralla sanotte että nyt mennään nukkumaan, peittelette ja sanotte hyvät yöt. tokalla kerralla sanotte, nyt nukutaan ja peitto päälle. Kolmannella kerralla ei sanaakaan ja jos alkaa peittoa potkia ni olkoon ilman.

Minä oon vähän karu äiti näissä jutuissa. Meillä ei lapset pompottele.

31.8.2012
misukka
misukka

no ei luulis kyllä olevan huomiostakaan kiinni kun on ainoo lapsi niin huomiota saa kyllä. Sylissähän toi ei oo viihtyny ikinä, viereen ei oo siis nukahtanu koskaan! Ja senpä takia nukkuu nykyään päikkärit vaunuissa kun sinne sen saa köytettyä kiinni niin ei pääse pois niin nukahtaa helposti.

30.8.2012
Lintu4
Lintu4

juu samat iltarutiinit on ollu vauvasta asti...noin vuoden ikään asti nukahti pulloon ja senkin jälkeen ilman pulloa ihan hyvin itekseen tai vähän silittäen, helvetti alko kun alko tuleen pinnasängystä pois,eli about 1,5 vuotiaana,siitä asti on pitäny olla vieressä, kun muuten ei todellakaan pysyis siellä ja sitä sänkyyn palauttamisrumbaa ei voi meillä ees ajatella, sen verran kyllä tunnen oman lapseni luonnetta että sitä saatais jatkaa kaaaauan. Ja mua ei haittaa vaikka olisinkin sen 40 min siinä vieressä mut nyt nää nykyset ajat on jo ihan liikaa! Ja siis se hölöttää kaikkee mitä mieleen juolahtaa, äskenkin höpisi melkein yhen kirjan sanasta sanaan ulkoa!!

30.8.2012
Lintu4
Lintu4

Juu ei auta unilelukaan...

30.8.2012
Lintu4
Lintu4

.................

30.8.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...