iltaa :)

Kokeillaan saahaanko tänään lörppiä aikaiseksi... Mie tarviin jotenkii piristystä, aika semmonen tunteitten vuoristorata-päivä tännään. Outo kerrassaan. Mutta ei se mitn koska miekii oon outo X) Mitäs muitten torjantaihin? :)

30.8.2012
riu
riu

iltoja täältäkin :)

tuossa ennen päikkäreitä tuli tehtyä ruokaa ja niin kauheesti piti pestä pyykkiä, mut toiha hajos koko vekoti ensimmäise koneellisen aikana, huoh.. nyt meillä sitten kuivuu yks pyykkitelineellinen "puhtaita pyykkejä", eli ei mitään varmuutta onks pesuaine jämiä vai ei, mut serkku rakas lupas huomenna ottaa noi kontolleen ja pestä uusiks :) ja mitä tohon koneeseen tulee, kun soitin huoltoon siitä nii tää nuori kundi käski mun ettii jonku helkkari sarjanumeron sielt koneen takaa et saadaa huoltopyyntö etiäpäin, mut milläs helkatilla se luulee et mä tollasta siirtelen, ihan varmaan alkas suppaileen :/ mutta onneks apu oli lähellä, mun sisko rakas pelastaa ja siirtää sitä huomenna niin saan sen numeron sinne huoltoon :)

muuten meniki tuossa muutama tunti nukkuesa, josko ny söis jotain ja tekis vaikka sitä rahkaa ku ei päivällä jaksanu :) ja kattelis niitä unikuvia tunnin parin pääst :)

30.8.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Ai, multa on mennyt ihan ohi pigletin käänne elämässä, hienoa että olette löytäneet toisenne uudellen ja toivotaan, että tulevaisuudessa onnea riittää rutkasti paljon enemmän ku surua kuluneen kevään ja kesän aikana 3 kaikkea hyvää teille 3

30.8.2012
Mummy83
Mummy83

Ei ku tänään oon ollu jo silleen kunnossa et olin töissä, vietettiin vaan laatuiltaa tytön kans, ei ollu telkkari päällä eikä netti, ennenku tyttö meni nukkumaan. ;)joskin ei sieltä telkkarista nytkään mitään tuu, selailen netissä mattokauppoja :)

Miksikä semmoista matyoa sanotaan, ku on semmoista aika kovaa ja jos siihen tippuu jotain, jiin on hrlppo pyyhkäistä pois? Niitä suositellaan ainakin allergikkojen kotiin ja mutsillaki on semmoinn mut en millään saa päähän miksikä sitä kutsutaan?

30.8.2012
Mummy83
Mummy83

Jii ei oo pöllä soittaa huomenna :) Kuitenkii sovittu että ilmoittaa. Hitsi mites mie huomisen maltan olla jos en tiiä? Siun pittää laittaa miulle sitten viesti kun tiiät!

Oliko siulla mummy saikkua vai muuten vaan vapaapäivä? Aika kivalta kyllä kuulostaa tuommonen laatuaika lapsen kaa :)

Mites piglet teillä miehen kaa nyt menee? Vauva on siut vissiin kuitenkii aika hyvin työllistänyt. Toivotaan että unet kohta paranee niin saisit siekii levänneenä touhuta :)

30.8.2012
riu
riu

Iltoja!

Toi odottaminen on niin pahinta.. toivottavasti pian selviää.

Mun tekis kans mieli kutoa jotain tai tarkemminki vielä, ni joku myssy tytölle, mut en oo löytäny mistään inspaavaa ohjetta. Villasukat olis toinen mitä tarttis tytölle tehdä.

Eil on ollu ihan kiva ilta tytön kans, pelaittiin yatsya ja pelikorteilla sikaa ja muistipeliä :) mä tein illallisrksi kikherne-aporkkanapihvejä ja luulen ettei se herneiden esikäsittely ihan menny putkeen ku oli niin rakeiset pihvit et sen rakenteen takia itseäki yökötytti ku söi niitä, vaik maku oli kyllä hyvä.

30.8.2012
Mummy83
Mummy83

Hah on joo tosissaan, siellä jaetaan jo älykkyysosamääriäkin :D En taija ennää sinne puuttua :D

Mie oon miettinyt että joko sieltä on kuulunut, mutta ei st vissiin. Sanoko se ollenkaan että mihin mennessä ne ilmottellee? Toivottavasti nopsaan, olipa päätös mikä hyvänsä! Pittää nyt toista jännityksessä... :D

Meillä jos muksut on noin pienenä lyöny niin äkiö lapsi pois ja täysin ilman huomiota. Siis jos sylissä ollessa lyö, niin mie sanon että ei saa lyyvä, lasken pois sylistä ja menen pois, tavallaan suljen sen tenavan kokonaan pois hetkeksi. Eikä miun oo kamalan montaa kertaa ees tarvinnu sitä tehä... Toisaalta meillä se pureminen on ollut niin tiukassa että huh :D

30.8.2012
riu
riu

mie halluun hirveesti jotakii oikeen räväkkää villalankaa ja tehä siitä sukat! Hirvee hinku iski, ei vissiin mustien lapasten neulominen oikein hotsita X)

Meillä oli tännään uusille opiskelijoille kaupunkisuunnistus ja paljon hauskoja rasteja. Myö piettiin semmosta rastia, jossa arvottiin erilaisia eläimiä (mm. sammakko, kirahvi, emu jne) ja semmonen kuuden hengen ryhmä sai yhdessä semmosen muodostaa. Siis kuudestaan yksi eläin, jonka piti pystyä liikkumaan. Kerrottiin tarina jossa se eläin mm. juoksi ja esitti soidintanssin. Aika hauskoja esityksiä tuli :D

30.8.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...