Alavatsakipu ja pientä vuotoilua..

Heippa! Elikkäs, mulla ois raskausviikkoja koossa tänään 5+3. Eilen kävin uimassa, kun en pitkään aikaan ole päässyt ja oikein elämäninnolla uiskentelin. Olin itse ihan loppu ja huomasin, että alavatsakin taisi reagoida. Illalla sitten tuli pyyhittäessä paperiin rusehtavaa vuotoa, sama tänään aamulla. Onko syytä huoleen? Eilen illalla alkoi myös sellainen jomottava, pieni kipu tuossa hieman vasemmalla puolella alavatsalla. Muutoin olo on ihan hyvä, eikä tuo kipu ole mikään kova; vain pientä nipistelyä. Pitäisikö tästä nyt huolestua? Neuvolasta sanoivat, että tuo rusehtava vuoto on normaalia, ja kipu voisi olla vain kohdun liitoskohdan kipua (tms. mikälie oikea termi..:D) Varoitti kuitenkin, että kyseessä voi myös olla riski kohdunulkoiseen raskauteen... :( KOKEMUKSIA? Olen oikeastaan yksin tämän raskauteni kanssa (mies tietty kuvioissa mukana, mut eihän se näistä jutuista oikein ymmärrä), sillä en ole vielä tästä uskaltanut pahemmin iloita ja tutuille kertoa. Siksi teidän kaikkien apu ja tuki on nyt tervetullutta ja tarpeen!:)

30.8.2012
Sohvi85
Sohvi85

Taidanpa ottaa vähän rauhallisemmin, niin josko tuo vuotokin sitten vähenisi. Mutta siis aina silloin tällöin tulee vähän sellasta just ja just rusehtavaa valkovuotoa. Ja neuvolan mukaan se on täysin normaalia. Mut ei vuoda mitenkään pikkareihin saakka, vaan vain pyyhittäessä.

Se oli sellaista jännnää nipistelevää jomotusta ja otin Panadolia kipuun. Sit lepäilin koko eilisen illan ja menin ajoissa nukkumaan. Tänään olo vatsassa on taas ihan normaali, eikä ole mitään kipuja.:)

Se on varmaankin nyt tätä, et kun oon hirveästi odottanut tätä raskautta ja ensimmäistäni kun nyt odottelen, niin stressaan ja pohdin kaikkea ihan liikaa ja kyllähän se psykologinen merkitys on varmasti kans tosi iso, eli oireet saattaa tuntua ja vaikuttaa isommilta kuin mitä ne oikeasti onkaan.

Mut miten tässä sit osais vaan olla ja rentoutua??? :D

31.8.2012
Sohvi85
Sohvi85

Hyvä juttu :) ja mulla tosiaa oon nyt rv 9+6. Verenvuoto loppui alle rv 7 kohdalla, mut tosiaan pelästytti pirusti joka kerta :(

30.8.2012
mellix
mellix

Kiitokset linkkivinkistä, sieltä sain paljon kanssa tukea ja apua!:)

30.8.2012
Sohvi85
Sohvi85

Moikka! tossa on linkki keskustelusta jonka aloitin juuri verenvuodon takia. Sain paljon kannustavia viestejä :) Nyt rv 9+5 ja edelleen raskaana 3

30.8.2012
mellix
mellix

Joo, ehkä on turha itseään syyttää, kun eihän näille asioille itse mitään voi.:) Nehän menevät niin, kuin luonto on tarkoittanut menevän.

Seurailen nyt rauhassa oloani ja vointiani, ja sitten vaikka viikonloppuna päivystykseen (tietty aiemmin, jos tarve vaatii) mikäli alkaa siltä näyttää.

Peukkuja minä ja miehenikin pidetään, ettei tämä olis mitään sen kummempaa.

Kipuakaan en sillä tavalla osaa paikallistaa, että voihan kyseessä olla lihaksetkin, jotka on kipeytyneet uimisesta..

eipä tässä auta kun lepäillä ja odotella..:)

30.8.2012
Sohvi85
Sohvi85

Ensinnäkin itsesyytökset voit mielestäni jättää pois..uinti on vain terveellistä. :) Itselläni syksyllä -11 keskenmeno alkoi juuri rusehtavalla vuodolla, joka lopulta johti kaavintaan, mutta tuttavallani oli koko raskaus ajan kyseistä vuotoa ja sai terveen vauvan. Joten aika näyttää kuinka käy. Pidetään peukkuja.

30.8.2012
tatikka
tatikka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...